✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Thursday, 14 June 2012

✿ I'M BACK..!!! ;) ✿




(◕‿◕✿) PSTT...NAK CITER SKIT (◕‿◕✿)
7-12/6/2012
percutian family yg sangat best..
tapi malangnya ade perkara yg x dapat dielakkan berlaku.


12/6/2012 [Selasa]
- dah balik umh & abg sekuarga bermalam kat umh kitorg,
bangun pagi rasa sakit perut + pinggang,
pagi tu cirit sampai 5-6x.. 
dah berbelah bagi sama ada nak g LCCT antar family abg blk Swk or x..
tp last2 gagahkan jugak hntr dorg..
tp sblm tu incek hubby singgah beli ubat kat farmasi sementara nk g klinik..

pegi 1 kete (kete kitorg bwk ank sedara 2 org)
1 teksi, abg, kak ipar & anak dorg yg sulung, Syirazi..
so hantar abg g stesen ERL Putrajaya dulu utk amik teksi dr sane,
sementara pas hntr dorg, incek hubby balik utk amik kitorg plak,
pastu terus ke epot.. kat sane pun x lame, 
sampai2 jer terus carik toilet dulu..
pas ambik gambar2 kenangan & salam2 sume, terus blk..
otw ke Bangi/Kajang sangat risau sbb jarak toilet adalah sangat jauh!
klu mencirit, mane bleh delay2 punyer.. huhuhu
blk dr epot,  terus tido sampai ke petang pas mkn ubat tu..
ngan mak & Nabila sekali tertido..semua kepenatan..


*terfikir jgk, sbb makan sate kajang (kuah kacang tu ker) 
atau 
sup urat ketin 
atau 
cheesecake masa besdey mak mlm tu..???


13/6/2012 [Rabu]
hari ni x keje, sms bos ckp cuti..
petang pas incek hubby blk kursus, terus g klinik...
cirit dah ok tp perut still memulas2..
cam kena perah..sakit sampai ke pinggang..dah ler tgh cikP.

petang tadi, baru nak reply sms along (kak ipar) sbb semalam masa dia antar sms, 
sy tetido & hp xde kedit.. 
tp dpt jer sms dari dia, rasa cam nak tercabut jantung..
Haziq (ank sedara no.3) masuk ICU (paed) sbb kne asma teruk...!
rasa nak nanges bila baca sms tu, terus call along & abg..
elok2 balik dari bercuti kat sini, tetiba jadik cam tu..
terus call along.. along ckp 2x neb, x ok jugak..

pas call along, tangan laju jer sms abg2 yg lain inform kat dorang..
dorg lak terus bergegas ke Hospital Umum S'wk (HUS) pas dpt sms dr sy.
hope Haziq cepat sembuh..
rindu pulak kat dia.. satu2nyer anak sedara lelaki yg cepat mesra 
& bleh kamceng ngan incek hubby... 
atau senang ckp, jenis ramah & x penyegan wlupun jarang2 jumpa incek hubby..
dia jgk satu2nyer anak sedara yg berjiwa kental tp sangat penyayang.
masa bercuti ari tu dia ler plg rajin melayan Nabila..
dok pelok2, pegang2 tangan... rapat betul dorang..

hope dia cepat sembuh...
risau jer selagi xkuar ICU tu.. ;'((



haziq...semoga cepat sembuh.. :'((


0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget