✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Wednesday, 6 June 2012

✿ ESOK DAH CUTI YEAYYYYY...!!! ✿




(◕‿◕✿) PSTT...NAK CITER SKIT (◕‿◕✿)
hari ni last keje... esok & lusa pastu mggu depan senin & selasa nak cuti2 Msia..
abg no.2 & family dia dr Swk datang cuti2 kat sini.
saje apply cuti esok wlupun sbnrnyer esok xde plan g mane2 lagi.
klu rajin, g keje esok, tp cam 90% esok mmg cuti *bhahahah*

tp sblm bercuti, mmg standard laa stress skit sbb dari pagi dok sibuk terlibat uruskan utk majlis
perasmian club hse aka ruang santai aka kelab geyy (gay)
*klab geyy tu pegawai sini saje2 kasik nama walhal xde kaitan ngan aktiviti songsang tu*
HAHAHAHHAHAHAHAH
disebabkan Datuk TKSUK yg rasmikan hari ni..
so jadik penunggu laa saya ngan staff lam tu,
hias2, test skill jadi ID x bertauliah..
sy kat situ dari 10.00am, kul 12.30 thari baru perasmian.
so makcik gendut nih tugasnyer pegang talam, 
kasik gunting kat Datuk utk potong riben sbg simbolik perasmian.
majlis settle 1.00pm masuk balik opis...huhu

disebabkan pagi2 bz, so belah petang jer ade masa nak buat keje hakiki,
settlekan mane yg patut @ urgent & kasik bos utk sign ape sume..
mane yg x sempat, terpaksa tinggalkan amanat kat mamat sebelah,
buat emel kat dia, sk kat pegawai ape tugas yg patut dibuat.
klu x, bertuah kot dia nak buat keje2 tu.
takut jadik cipsemo, pastu masuk opis ikut time cam bapakdiapunya opis.

dlm masa sama risau pasal skrg terlibat ngan Inovasi opis
nasib baik petang tadi jumpa projek2 tu lam pc pegawai yg dah bertukar
Fuhhhhhhhh..>!! settle keje..
tinggal nak suh Jurutera imelkan kat urusetia jer la 11/6/2012 nnt
*masa tu saya still cuti lagi yahooooooooo..!!*


so utk percutian nih, kitorg nih tentatif x rasmi kitorg :

1) 8/6/2012 (Jumaat) 
-pagi g Pahang.
kak ipar ajak g Bukit Tinggi. saya pun sbnrnyer dah lame tingin nak g..
ala..x mampu nak g obersi, g yg ala2 obersi pun xpe dah =))

2) 9/6/2012 (Sabtu)
-area Sgor & KL jerrrrrr..
katanya nak g I-City, Sunway & Jalan TAR
*dah bertahun kot sy x jejak kaki kat sana*
>__<

3) 10-11/6/2012
-pegi Melaka plakkk...
bermalam kat sane tp balik ari isnin tu maybe tumpang
kazen kot sbb incek hubby terpaksa balik awal.
Isnin dia ade kelasssssssskaujahhh
so balik dari melaka insyaallah family abg akan duduk umh saya,
sbb selasa tu dah nak balik Swk dah..

4) 12/6/2012
-pagi tu klu sempat nak sambut besdey mak saya yg ke-69
so buat mkn kecik2 jer kot...
pastu thari hantar abg g LCCT ..



doakan semoga perjalanan kami selamat pergi & balik..
amin... ;)




1 comment:

  1. wahh cuti2 malaysia betul nie... bestnye... enjoy ur trip yee...


    saya dh follow awak jom follow saya balik...

    http://aswith4kids4ever.blogspot.com/

    ReplyDelete

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget