✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Wednesday, 9 May 2012

✿ TUTUP BLOG ✿


MAK ITI, haku ghasa kan......
bek ko soh KAK ENNA GEBUS 
 ngan 
wat annaunsemen cam gambar kat atas tu kat blog dorang...
dah jadik sarang penagih dadah udah blog dorg tu...
segala tok mak nenek penyamun, tikus, ular & lipan dah bersarang situ..
xde ler haku dok ternanti2 entry dr dorang..
ckp kemain bz ler..ape ler..
tgk2 kat FB, memanjang hapdet status..
kalah plak wall FB haku..





6 comments:

  1. alaaa apa plak..bzlah tu...bz ngan fb jerk...feelnya tak sama ar mcm blog lg pn dh xde idea nk taip pjg mcm novel mcm ko daaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak la alasan ko...mentang2 dah ade FB, sombong ko ngan blog ekk..pastu kang FB poblem, baru ko carik balik blog ko..masa tu aku nak gelak kuat2 sampai ke Kluang bleh dengar..


      kkwkwkwkwkw

      Delete
  2. aku ponnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn menyampahsssss!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ponnnnn ponnnnn..!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
  3. gtu pulokkkk....aku sayang blog aku ni cumanya mlslah nk ckp nnti ko kata aku reka alasan...mklumlah alasan aku byk...tp yg kompiusnya tu nk bg alasan pn xde idea mcm mana nk update blog?!...wakakakakaka!....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hampeh tul ler ko nih minie...siott jer...

      bek ko bakooooooooooooooo jer belog ko tuu...!!!

      kwkwkwk

      Delete

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget