✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Tuesday, 22 May 2012

✿ MASIH BELUM KETEMU ✿

Aslmkm..

pendrive penolong jurutera yang ilang ari tu masih belum ditemui. sangat rasa yakin bahawa samwan mmg dah curikkk. sblm nih x pernah ade kehilangan barang atas meja klu tertinggal.

dan dalam sejarah, menghilangkan "barang yg isinya sangat berharga" apatah lagi melibatkan gambar2 projek rasmi / kediaman vvip, kerja2 pengubahsuaian & status report bla..bla...

sangat rasa down giler, berkali2 mintak maaf kat pegawai tersebut sambil tebalkan muka sbb dah ilangkan barang orang. rasa x guna sangat diri ini sbb dah menyusahkan orang lain.

minggu yang sangat tensionn sebenarnyer..!!

hari2 pergi keje rasa malas giler.. nak tunjuk muka orang yg carelessssssss sangat2 nih!! tapi syukur pegawai tersebut cool jer, berckp ngan saya seperti biasa.. tp dalam ati dia, Allah jer yang tahu sejauh mana berharganya nilai2 kerja dlm tu.



saya la orang yang tak guna yang dah menghilangkan pendrive tu...!!! 


2 comments:

  1. sabar laa.. inyallah cari pelan2 ada tue... kalu nak hilang pon mst ada yg nak sabotag awak ... hu3 kesian2 sabar ek

    ReplyDelete
  2. thanks Syuhada... saya pun tak tau sama ada org nak sabotaj ke ape..klu sabotaj pun, xde kepentingan pun. Lain ler klu saya nih bos2 yg ade kaitan ngan projek2 kerajaan, ni kuli2 jer pun...

    ari ni rasa "agak" lega sbb pegawai tu reaksinya still macam biasa...lega sikit jer pun, dlm ati still rasa bersalah sangat2.

    pengajaran utk saya jugak... supaya lepas nih lebih berhati2 & beringat... dah ler sangat2 kuat pelupanyer... adoiyaiiiii.....

    ReplyDelete

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget