✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Saturday, 21 April 2012

✿ BILA GATAL TANGAN, XDE KEJE..CARIK KEJE, KHENNN...!! ✿




tadi kat opis keburingan..dok gatal sangat tangan klik sana sini kat blog, 
last2 bila kita klik kat "design", jadik view cam kat gambar nih..

haaa..!!!
padan muka..!!! kan dah terkial2 nak carik button "back"..!
sbb yang nih sangat mempeningkan kefala...
ade sape2 tau cane nak buat..???

nak balik design lame mcm yg lam kotak tu... :'((



UPDATE :


Yeaaaaaaaaahhuuuu...!!!
setelah puas menggugel, akhirnya telah berjaya kembali ke design yg lame...
cara dia, klik kat:-


1- Setting yg belah kiri tu (tgk gmbr 1st atas tu)
2- klik kat language & formatting 
3- klik kat Save setting tu, kuar list bwh dia..
4- klik kat Old blogger interface..


pastu jgn lupe save (kalo ade button save, x ingat sbb eksaited huhu)
senang ckp, tgk screeh shot bawah nih..





**klik untuk tumbesaran gambar*



0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget