✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Tuesday, 3 January 2012

✿ MALAS........ ✿


MALAS... rasanya nak g keje esok..
1 - sebab dah 3 hari dok umh x de wat ape..membuta jek... nak kuar jenjalan pun x dapek.
2 - op-kos pasal 5S setat balik...dlm mggu ni kene ready sbb kalo x silap ade audit utk sistem pemfailan dan mggu depan lak klu x silap (asik kalo x silap jek..nmpk sgt blur) org MPC datang wat audit sebenar.


ari nih malas tahap gaban sampai masak utk mkn mlm pun lambat, nasib baik kenyang mkn Dominos Pizza, incek hubby order jer. Tingin nak makan pizza kate nyer..maka kami pun BRUNCH Dominos pizza jer ari nih. Pas mkn mlm, lauk simple2 aym grg kunyit ngan bayam grg ikan jeruk / masin tetiba rasa semangat nak kemas2 bilik anak bulus tp memikirkan esok nak wat operasi spray bilik tu besar2a, so esok jer la tukar pasir , cuci bekas pasir, bekas makan & mop bilik sume..
dasar pemalas..!!

so, nek bilik aktiviti cam biasa, dok skodeng tiket Airasia.. nnt nak bawak mak & 2 org ank sedara dtg sini..
as usual, tiket plg murah utk bln Feb ialah RM83, tp lepas campur tax, caj bahan api bla..bla..bla...bagai..sume..total utk 3 org ( 2 dewasa + 1 kanak2) ialah RM400++.
Hmmmmmmm...no hidden charges kunun!!
bluwekk!!!! toksah pening2 kefala dulu, esok sambung lg skodeng kot2 Airasia tetiba mimpi wat tiket laaagi murah.. so, mari tido awal..\
jelen jam,,,12.17 mlm..
awal ker,............??

gud nite..!!!




0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget