✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Saturday, 7 January 2012

✿ KAN DAH KANTOIIIIIIIII.....????????? ✿



sy sms dia pagi2 td, ..dia tu yg sy pnh cite lam entry [SEBELUM NIH]
 katanya ari nih dia ot kul 7.30am, 
pastu saya masuk opis utk ot kul 9.30 am, 
keje2 dia dah selesai..
so saya mintak tlg laa kemas2 ape yg patut, esp kemas bilik2 pegawai, 
semalam lak sy mintak tlg tampal2 tagging suiz amende sume tu, 
rupanya yg semalam x jalan2 jgk, 
sy letak sticker yg saya dah print tu atas meja,
hari ni saya check..sama jugak..still "elok" lg kat situ..

yang kes hari ni, sblm sy mintak tlg dia ..sy jenguk2 jgk kat meja dia..
kot2 la buat keje yg sy mintak tlg semalam kan..
rupanya tgh "sibuk"..sibuk berBIZ thru FB dia tu..
almaklom..skang dah sibuk ngn "derek-seling" dia ..

bila sy tanye kul brp nak blk, dia ckp kul 3pm..
sama ngan staf2 yg lain..ok la sy ckp..tgk jam baru kul 10.30am lg..
nak mintak dia susun2 fail...ikat2 wayar yg berselirat bwh meja2 pegawai, 
sticker sy dh buat sy ckp..tinggal nak gunting jer..
..sy lak nak sambung buat tagging & susun balik fail2 ikut klasifikasi..
pastu dia ckp dia ngantuk... sy ckp blk dengan nada penuh kesabaran,
"..baru kul 10.30am..blk kul 3 kan,..???"
dia senyap..pastu ckp ikut jadual yg lain blk kul brp..
sy ckp tu x kisah...awal lg..nk mintak tlg ape yg patut..
senyap lg...sy sambung blk..
"..klu dlm borang claim tu nnt, buat jer la kul brp ke kul brp..keje angkat2 brg..
kul brp ke kul brp lak..wat keje kemas2 opis..xde masalah tu..
staf lelaki yg lain ari tu sume wat cam tu, 
pas buat keje dorg, dorg tlg sy lak pas tu.."

senyap lg...sambil dia wat muka cam x puas ati..
ok FINE..!!

last2 sy pegi tertonggeng sorg2 bawah meja pegawai..
ikat wayar..tampal sticker tagging ape sume..
ade sorg straf lelaki yg salu tlg saya tu, prihatin....
dia nmpk sy dok bwh meja, dia tanye ade ker x mende nak tlg2.. 
tu lelaki OK.. yg perempuan @ dia td tu..agaknyer xde perasaan kot or senang ckp..
MALAS..!!..
last2 terpaksa gak ler mintak tlg staf lelaki tu..

pastu, sy jenguk meja dia, tgk dah xde dah...
owhh..ok..sy wat kesimpulan sendiri..dia dah balik kot..
nak tau punye pasal, sy check sistem kehadiran dia..
kompom...!! dia dah balik @ pegi mane2 ntah tp x punch card..
or senang ckp...KOMPOM KUL 3 DIA MASUK OPIS UTK PUNCH CARD..

dan...pas sy solat zohor ... tgh2 saya check bilik rehat staf ape sume..
sy nmpk dia berjalan masuk opis..
g meja dia..haram sy x tegur..

kan dah kantoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????????????

sbb sy dah tau mmg dia dtg tu nak punch card jer..
pastu claim DUIT, 
pastu ko anak beranak makan laa duit haram tu ok..????




p/s: sorry..sy taip dlm keadaan agak emo bkn sbb sy wat keje sorg2..
tp sbb rasa annoying giler ade staff yg mcm tu..
kesimpulan saya..

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x


perempuan tu ngan mamat mangkuk lagi sorg 
yg sy cite sblm nih yg keje dia on-off ade kat opis tu..
memang sama2...

2-2..2x5 MANGKUK...!!!!!!!!!!!!!! 




0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget