✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Tuesday, 2 August 2011

✿ ALHAMDULILLAH, 1ST DAY POSA BERJALAN DGN LANCAR ✿

Syukur Alhamdulillah..1st day posa semalam berjalan dengan lancar. Haku bgn kul 5am utk goreng nasik. Sahur nasik goreng sardin jer.... pas sahur, solat subuh then siap2 g keje. Semangat wooo..!! *ehh tu haku ker??* 

Kat opis pun xde ape sgt..cuma agak ngantuk sepanjang ari. Nak berFB pun xde semangat sgt. Blk petang tuh sharp kul 5 dah kuar opis. Singgah beli ayam, kelapa parut & bhn2 lain sbb nak wat masak maman. Nak masuk kete, nampak plak Pak Arab jual Kebab yg bau dia menusuk kalbu..Perghh!! terliur dek nafsu posa, haku soh incek hubby beli, pak arab tuh jual RM5 seketul,  (walhal dia dah beli murtabak RM4 seketul).

Sampai umh alkunun kebizian kat dapur sekali tgk daun maman dah burokkk, rosak maybe sbb dh lame org tu jual. Last2 plan bertukar dari maman ke masak lemak. Incek hubby lak wat air rembutan + nenas, part air dia yg biasa tlg buat. nak tggu haku, mane sempat weii.. hehehe

7.30 pm - bukak posa mkn kebab yg sunggoh sedap (ker sbb lapar) & murtabak sambil menunggu ayam masak lemak siap tp dah kenyang punye pasal haku x mkn pun nasik, just ratah2 lauk jer..

Pas tu kelam kabut maghrib sbb dok ngadap mekanan lame2. Tggu sampai Isya baru bawah blk tgk tv.. x g terawih pun sbb incek hubby x brp sihat.

Mlm tuh haku sempat belasah 2 bijik duyan. Incek hubby serender sbb kenyang katanya. Alah bkn pebret dia pun duyan. Haku jer lelebey menghantukan diri. Alhamdulillah, duyan tuh rezeki kawan dia kasik.. 



(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
mlm nih pas terawih nak carik duyan lagik..
makan..makan..sampai sakit kepala lagik...
hahah


0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget