✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Wednesday, 27 July 2011

✿ YERRR... MEMANG HAKU GILA BAYANG TAHAP MUNYET KURANG BITAMIN ✿

ari nih sms incek hubby nak ajak dia g Alamanda..
sbb haku nak carik sandal / wedges shoes yg dah lame buat haku nih meroyan.
Dah byk suping kumplex carik, tp satu pun x berkenan di hati kaki
Sehingga ler masa kuar ngan Cik Siput sblm gaji bln lps,
terpandang satu sandal kat Bata..
BATA??? Kalau dulu2, haku sure akn ckp cam nih...

"..BATA..???,,Ewwww..!! tuh patern2 utk org tua jer sehsuwai.."

Haaa..hamek kawwwwwww..!! sekarang dah terkena sumpahan...
Siang mlm terbayang2 jer sandal tuh dr bln lepas tp sbb x gaji lagi, 
terpaksa la tahan nafsu serakah tuh selama sebulan.
Bukan sebab haku dah jadi orang tua, kemon! baru nak masuk 3 series ok..??
*jgn percaya!!!*
tapi sbb dlm byk2 yg haku jumpa, tu jer la yg rasa cam ok..
ehh..sekarang patern2 kasut kat BATA dah lawa apa..
*Siryes x tipu..!*


Banyak tol yg haku berkenan patern2 wedges shoes / sandal ni..
cth.......................................... 






yg nih cam best giler tp tanak kaler ijo - nnt susah nak mecing2 ;)


suke yg bertutup cam nih tp mesti nnt rasa rimas jer cam terkurung kaki


nih pun simple but nice tp pun tanak kaler pink..
nak mecing2 payah sbb haku bukan pinkish sgt..


(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
ehhh... 
xde satu pun persamaan patern2 wedges / sandal di atas ngn yg haku berkenan
kat Bata, Alamanda tu..  Itu cuma utk korang cuci2 mata jer...
Yg haku berkenan tuh simple2 jer.
Kaler coklat gelap & yg best tinggi dia x melampau2.
Skrg nih pakai yg flat shoes jer dan rasa x berapa nak kompiden sbb bila pakai 
flat shoes, so xde keyakinan diri & rasa cam memang rendah diri..
*ehh tau la haku ni saiz bonzai2* 

hmm..memandangkan incek hubby ckp ari nih dia penat sbb keje dr mlm td
dan sambung sampai ke pagi, so nampaknyer kne ler tangguh lagi sehari.
Esok kot kalo tercapai niat nak g Alamanda.
Lgpun ari nih lengan dia seliuh sbb kne besi mlm td..
hmmmmmmmmm...sian plak dia.. 


0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget