✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Saturday, 2 July 2011

✿ KCH - LCCT : ALHAMDULILLAH SELAMAT SAMPAI..✿


(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
Alhamdulillah...
wlupun mula2 perjalanan ke Epot Kch rasa cam x sedap ati,
akhirnyer haku selamat sampai di LCCT tepat 11 mlm 
wlupun delay 45 minit dari jadual asal penerbangan (as usual lah AIRASIA kan)
Rasa cam kejap ler plak...Dlm flight tuh haku dah rasa resah gelisah & x selesa,
tengkuk, leher sakit sume sbb terpaksa duk tegak jer..
nak rendahkan kusi, kang kne tegur ngan pramugari plak.
Nak toleh kanan, ade makcik sblh haku tido ngadap haku,
nasib baik dpt seat belah tepi tingkap.
pejam celik, pejam celik..tau3 dah nak landing.

Kuar2 dari ketibaan, haku x nampak incek hubby (sbb mata gue sudah kelat)
and dan dlm haku tercarik2, tetiba dia sergah haku dr belakang....
cessssss.........!! bikin terkujat saja.. :p
tinggal barang kat dia, carik toilet..sume toilet duduk..
eii geli tau nak duduk, nak2 plak toilet duduk kat LCCT rata2 xde hos,
terpaksa la menunggu satu toilet cangkung, tapiiii....lame bhaiiya plak haku tggu..
agaknyer minah yg dok dlm tuh sembelit kot..
last2 kuar dr LCCT then singgah Petronas. 

Perut tgh2 mlm tuh  plak bkn bleh fhm bahasa, lapar !!!
sbb last haku mkn kul 3 pm, tuh pun pekena Mi Kolok @ Mee Sapi 
kat Sepinang Sari Cafe area Satok.. tuh mmg terbaek punyer Mee Kolok..
So, x blk umh terus, singgah MekD drive thru bangi...
tp mkn sane yer...x kuasa nak tapau2 blk baru nak makan 
sbb sume cacing2 lam perut haku dah histeria kelaparan.

sampai umh fenat giler cam nak campak diri tido kat dpn tv jer rasanya, 
xyah mandi gosok gigi cuci muka basuh kaki sume...haha....!!
incek hubby tlg simpan ikan terubuk & kek2 yg haku bwk..
haku lak as usual bila berjauhan ngan anak3 bulus kaki 4 tuh, 
kne ler jengok dorang kejap.. yg lain2 sume cam histeria tgk haku masuk bilik dorg,
bunyik2 cam seploh hari x makan walhal bowl penuh lg..
tp plg sian tgk Wiwi...fungus dia makin teruk..
yer la haku xde seminggu nak sapu ubat & mandikan dia 2x seminggu ngan Malaseb tuh, kne g cucuk ler nmpk gaya nyer... 

Pas settle ape patut, haku tido x hengat dah...ngantuk & penat giler
sbb seharian sblm bertolak tuh haku kuar umh carik brg2..

Esoknyer...kne keje plak...
Huarghh!!!!!!!...

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget