✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Thursday, 28 July 2011

✿ ROJAK AYAM & CENDOL YG MABELES @ VAN BERGERAK BAWAH OPIS ✿


Yeayyy..!!!!

Alhamdulillah... ari nih Ir. Bos belanja lunch.
So haku & opismet beli Rojak Ayam & Cendol 
x jauh pun, tkt bawah opis jer...
biasa tiap2 hari mmg van tu akn datang time thari.

Ekceli haku nih bkn la penggemar rojak,
tp pas mkn rojak neh..skang dh jadik ketagih.
Kdg2 sampai 2 hari berturut2 g beli..
mmg sedap wooo..

Ade mcm2 jenis rojak.
rojak biasa
rojak mi
rojak ayam
rojak sutun *ai laikkkk!!*


pastuh ade air..mcm air2 ade..
cendol
ABC
ais kacang
air2 karbonat (just bubuh ais jer)
air kelapa *best woo*
ai laikkkkk*


ehh...mggu depan dah posa... hehehe




Wednesday, 27 July 2011

✿ YERRR... MEMANG HAKU GILA BAYANG TAHAP MUNYET KURANG BITAMIN ✿

ari nih sms incek hubby nak ajak dia g Alamanda..
sbb haku nak carik sandal / wedges shoes yg dah lame buat haku nih meroyan.
Dah byk suping kumplex carik, tp satu pun x berkenan di hati kaki
Sehingga ler masa kuar ngan Cik Siput sblm gaji bln lps,
terpandang satu sandal kat Bata..
BATA??? Kalau dulu2, haku sure akn ckp cam nih...

"..BATA..???,,Ewwww..!! tuh patern2 utk org tua jer sehsuwai.."

Haaa..hamek kawwwwwww..!! sekarang dah terkena sumpahan...
Siang mlm terbayang2 jer sandal tuh dr bln lepas tp sbb x gaji lagi, 
terpaksa la tahan nafsu serakah tuh selama sebulan.
Bukan sebab haku dah jadi orang tua, kemon! baru nak masuk 3 series ok..??
*jgn percaya!!!*
tapi sbb dlm byk2 yg haku jumpa, tu jer la yg rasa cam ok..
ehh..sekarang patern2 kasut kat BATA dah lawa apa..
*Siryes x tipu..!*


Banyak tol yg haku berkenan patern2 wedges shoes / sandal ni..
cth.......................................... 






yg nih cam best giler tp tanak kaler ijo - nnt susah nak mecing2 ;)


suke yg bertutup cam nih tp mesti nnt rasa rimas jer cam terkurung kaki


nih pun simple but nice tp pun tanak kaler pink..
nak mecing2 payah sbb haku bukan pinkish sgt..


(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
ehhh... 
xde satu pun persamaan patern2 wedges / sandal di atas ngn yg haku berkenan
kat Bata, Alamanda tu..  Itu cuma utk korang cuci2 mata jer...
Yg haku berkenan tuh simple2 jer.
Kaler coklat gelap & yg best tinggi dia x melampau2.
Skrg nih pakai yg flat shoes jer dan rasa x berapa nak kompiden sbb bila pakai 
flat shoes, so xde keyakinan diri & rasa cam memang rendah diri..
*ehh tau la haku ni saiz bonzai2* 

hmm..memandangkan incek hubby ckp ari nih dia penat sbb keje dr mlm td
dan sambung sampai ke pagi, so nampaknyer kne ler tangguh lagi sehari.
Esok kot kalo tercapai niat nak g Alamanda.
Lgpun ari nih lengan dia seliuh sbb kne besi mlm td..
hmmmmmmmmm...sian plak dia.. 


✿ KRISDAYANTI ker JENIPA LUPES?????? ✿



(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
sepot de not
Simpel Mistek oleh Kosmo 27/7/2011.
sumber dari SINI.
hmmmmmmpppppppppppppp....
Zzzzz............. -_-

Tuesday, 26 July 2011

✿ PEGI CERAMAH PASAL "KESERONOKAN BEKERJA TAPI "PENCERAMAH........................................ ✿



(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
Ari nih g attend ceramah kat opis haku (blok sebelah) bertajuk BAGAIMANA UNTUK SERONOK BEKERJA konon2nyer nak memupuk semangat seronok bekerja sambil2 tambah jumlah jam berkursus memandangkan haku ade 1 hari lagi x cukup. Akan tetapi, rasa nyesal giler2 x sudah2 sbb pegi tuh bukan ilmu yg haku dapat tapi......

SAKIT HATI

JIJIK

MENYAMPAH

BENGANG

RASA MUAL

RASA BODOH

RASA NAK MARAH

RASA PENCERAMAH TU MACAM..............................


Astagfirullahalazim.. nasib la haku posa ari nih. Macam mana x marah, kalau terang2 tajuk ceramah macam tuh tp isi ceramah ntah apa2. 

Its ok la kalau nak cita pengalaman ko (penceramah tersebut) "seronok" bekerja merata2 tmpt, dari TV3 ke pelbagai sektor, pusat pemulihan & penjara. Tapi..perlu ker ko nak cite..

- yang sepanjang kerjaya ko kat pusat2 serenti or whatever tu, ko dah tgk beratus2 orang bogel dpn ko sbb ko check badan dorang demi kerjaya ko sebagai pengawai penguasa yg memantau ape ade kat badan dorang. Itu x pe lagi...tapi perlu ker ko nak cite detail ape yg ko nampak & jumpa kat badan tahanan masa pemeriksaan tu?? 

- perlu ker ko nak cite pasal taktik dorg yg urine nya positif tp demi nak negatifkan urine tersebut, dorang kulum urine tersebut & ko suruh org tuh ckp2 akhirnya tertelan urine tersebut dan ko tanye balik ape rasa urine yg dah kne telan tu..?? Haku x jijik tp ape kaitan dgn topik ceramah di atas??

- perlu ker ko asyik nak berulang kali sebut pasal "Neng @ Bibik" yang ada skendel ngan laki orang, yg ko ckp byk jasa "gosok" baju laki "korang", masak utk laki "korang", yg buat laki korang x sabar2 nak balik & bini plak xde kat umh / lame x "dapat" dgn bahasa yg agak x sopan dan x sesuai utk didengari oleh semua yg datang ceramah tu. Cara ko ckp macam ko lebih ekspert pasal skendel2 ngan bibik nih ntah2 ko yg ada skendel???

- ko kne belajar dulu istilah GANGGUAN SEKSUAL, bukak buku GO & jgn main sebut jer bentuk2 gangguan seksual mcm org x sekolah. 

- perlu ker nak bg contoh gangguan seksual tu macam mana guna ayat2 & bentuk dialog yg x sopan atau bahasa kasar nyer ko asik sebut perkataan "SEKS" & kiasan  lucah yg lain?????

- ko nih kene belajar dulu kaitan tajuk ceramah dengan isi dan contoh yg nak disampaikan. Nih tak, tajuk lain, isi ntah kemana2 sampai buang masa kitorg jer nak attend ceramah tu.

- ladies sebelah haku menyampah kat ko bila ko asik berulang kali dari mula2 ceramah sampai nak abis ceramah pasal "Neng", skendel & seks sampai dorg dok sindir2 ko tp ko x perasan kan???? Dorg ckp "seronok" giler attend ceramah tu walhal ko x reti2 bahasa ker maksud dorang.

- dari 100% tuh, haku kasik 0% jer utk ko punye ceramah sbb kitorg x tau ape mende ko meroyan kat dpn tu.


Itu yg haku dapat, rasa & lalui masa ceramah selama 2 jam tuh yg dah macam 20 jam rasanya. Saat2 dah x tertahan nak muntah lagi jijik nak dengar kata2 seterusnya yg kuar dari mulut penceramah tuh, haku terus angkat punggung kuar & letak borang kat meja pendaftaran. Haku la org plg awal "berambus" dr ceramah yg haku haram satu mende pun x dapat ilmu sampai sorang akak leberi tu panggil2 haku nak kasik sijil.  

Sepanjang haku attend ceramah/taklimat or ape2 kursus, rasanya nih la yg paling teruk sampai dpt tgk kebencian & kemenyampahan dr muka peserta yg lain.

Len kali, kalau x reti nak bg ceramah or senang ckp xde idea,......kau pegi klinik amik MC ckp x sihat utk bg ceramah..dari melalut macam orang mabuk.

Paham?????????????

  

Saturday, 23 July 2011

✿ BUBUR LAMBUK SJ PUTRAJAYA ✿


 Bubur Lambuk mmg salah satu mekanan pebret haku.
Kalo cite pasal bubur lambuk, x kira bulan posa ke x, mmg haku sukeh!
Cumanya kalo bkn bln posa, agak susah la nak carik bubur lambuk nih.


2 hari lps incek hubby bwk blk bubur lambuk,
tapau dr opis, kebetulan dorg kat sane ade masak2.
Mmg sedap giler, dgn ayam berketul2, jagung, kekacang,
mmg terbaek lah...layan gambar kt bwh nih erkk.. ;)


(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
terasa2 kesedapan dia sampai 1 tupperware segi 4 tuh haku sorang belasah,
boleh gitu....?? hahahaa..!!


Friday, 22 July 2011

✿ AISKRIM AVOKADO @ ALPUKAT ✿

Atas permintaan Cik Siput, nih haku tepek serepi nyer..
*nih serepi haku tgk lam Wanita Hari ini bile ntah*


Bahan Utama : 

 1 @ 2 biji isi avokado yg dah masak.
kali nih isi nyer x brp nak lemak cam yg 1st CikSiput kasik haku,
ce klik kat [SINI] nk tgk beza isi avokado yg dulu.


 Bahan2 Tambahan:

1)- 1 cwn susu segar Dutch Lady
2)- 1 cwn Coffee Mate
3)- 1 cwn susu tepung (ikut suka brand)
4)- setengah cawan krimer sejat (ikut suka nak letak ker x )
5)- Gula pasir (ikut suka nak manis ker x, xyh byk2 kang kne potong kaki =))
*bhn blh lebih @ kurang ikut suka @ kesesuaian selera korang*


Cara Membuat :

- UTK AISKRIM : kesemua bahan di atas diblend, 
tmbh sikit air kalau perlu. xyah byk2 air,
pastuh masuk dlm bekas & bekukan.

- UTK SMOOTHIE : ambik bhn yg dh diblend ats td,
blend sekali dgn ais kiub, tmbh sikit susu segar 
& susu cair (ikut selera korang la)
 klu nk lg senang, blend isi avokado + susu cair & 
susu pekat jer pun xpe utk wat smoothie.

nih Smoothie yg hari tu.
Gmbr eskrem avokado x amik lg, x hengat tp dah abis 2 bekas dah =))



(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
selamat mencoba ;)

Thursday, 21 July 2011

✿ CIK PUTIH KESAYANGAN CIK SIPUT KENE SONDOL LORI PASIR DURJANA ✿


Semalam ptg tetiba instinct rasa cam nak sms my BFF, Cik Siput..
tujuan asal tuh just nak tanye tiket flight utk raya dia jer, 

tetiba dia sms ckp otw blk Putrajaya uruskan kete dia..
KENE LANGGAR NGAN LORI PASIR..!!!
masa lawatan ke tapak projek dorg.
Ishhhhhhhhhhhhhhh..... 


 berderau darah haku neh...
nih kali ke-2 kne cam tuh..dulu pun pnh eksiden jgk dia tuh..
tapi nasib baik kali nih xde pape, dia xde lam kete tuh..
baru dpt gmbr kete tuh ari nih...

cam nih la gambaran keadaan kete dia tuh..
haku tgk pun speechles....




  

sebesar2 alam kete tuh bleh x nampak lak... ishh... 




tumbuk org bawak lori tuh bleh x...????
cam bengong bawak lori ..baru dpt lesen ke ape??.. ishh..

nasib baik member haku xde lam kete time kejadian tuh..
x dpt nak imejin... nih .



(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)

eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
kepada korang yg bawak kete besar2, 
bwk la cara elok..jgn pentikan diri sendiri.
hati2 la sikit yekk.. .
jgn disebabkan kita x berwaspada, 
orang lain yg menanggung sengsara.. 


p/s: sian ko pok, dah ler nak raya.. jadik cam nih plak..
ko sabar yek..semua nih ade hikmah...
ape2, haku sentiasa ade kat sini.. k... ;)



Monday, 18 July 2011

✿ AVOCADO SMOOTHIE ✿



(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
tadi haus giler..tgh berFB, tetiba rasa nak wat Limau Ais.
Pegi dapur, bukak esbok tgk ade lg Buah Avocado @ Alpukat
pemberian Cik Siput. Dah cam nak lembik2... 
.
So terus buat eskrem avocado. Lgpun bhn2 incek hubby dh beli 2 hr lps.
Ade belen aiskrim, terus terliur nak wat Smoothie,
terus lari dari niat asal nak wat Air Limau Ais..
cam tuh la hasilnyer... 

Resepi eskrim..???
Resepi Smoothie...???
tggu haku tepek kat sini, ntah biler..kemalasan nak edit gmbr
& kemalasan nak edit belog.
Nih pun sbb gmbr dah siap2 edit tadi..sambil nguap patbelasjutakali..

Gugel sirik ler yek...
 :p  


to CikSiput, 
thanks manyak2 yek....jauh ko hangkut dr Sabah ini buat.,
semata nak penuhi selera tekak ku ini...


lep yu...muah!!!!.. ;)



✿ AHHH HARI SENIN FULAK DAH..... ✿

[entry tanpa gambar sbb mls nak save image kat pc org]
bestnyer kalo ari nih dah hari Jemat..
blh rehat2 dok umh..
x tido sampai ke pagi layan muvi..



(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
belog hapdet tru  pc pinjam dr. staff.
sekian, time kasey..

p/s: sukor lah nakkk... 
pinjam pc org, pat la tau sekejap perkembangan dunia luar 
dr. 8.00am-5.00pm nih.


p/s: wahai adek2 ku di ICT, 
bilakah CPUku akan pulih seperti sediakala??
kadangkala, jadi mcm org bengong saja diriku 
sudah seminggu mengadap monitor tanpa warna.



 tsk tsk tsk tsk tsk tsk tsk tsk tsk tsk tsk tsk :'((  



Sunday, 17 July 2011

✿ JOM MINUM PETANG.. EHH SALAH..DAH MLM DAH...✿




(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
 NI MENU RATAH2 PTG TADI, 
KERANG REBUS + SOS CILI LIFE PLUS SOS SIAM "MAE PRANOM" 
PASTUH PERAH LIMAU KASTURI DITABURI KACANG TUMBUK..
MAKAN BERDUA NGAN INCEK HUBBY, RATAH PANAS2
TANPA PANDANG KIRI KANAN DEPAN BLKG.. 
FRESH TERBAEK DR PASAR BORONG SELANGOR


hmpp..kerang tuh besar2, rasa puas ati mkn..
ari tuh order kat kedai mkn, kecik2 jer..
kerang2 tuh baru nak masuk pra sekolah dh kne rebus..
hhuhuhuhu....



sekian, time kaseyy... ;)


Tuesday, 12 July 2011

✿ EPI BESDEY TO MY X-BF AKA GOJES SOULMATE AKA INCEK HUBBY KE-31 HARI INI 12 JULAI 2011 ✿


(◕‿◕✿) 

EPI BEFDEY TO MY X-BOPREN 
aka GOJES SOULMATE....
YG KE-31 PADA 12 JULAI 2011 

SEMOGA PANJANG UMUR, 
MURAH REZEKI & SIHAT WALAFIAT.

SEMOGA PADA UMUR 31 NIH LEBIH
MEMBERI BYK KEBERKATAN
& REZEKI BUATMU...
juga buat kita...



-amin- 



p/s: ILYSMMMore....  



(◕‿◕✿)







Sunday, 10 July 2011

✿ DALAM KENANGAN - WIWI AWAL TAHUN 2010 :'( ✿

Lady Eowyn @ Wiwi The Ratu Buli
06.02.2009 - 07.07.2011


(◕‿◕✿) BELASUNGKAWA (◕‿◕✿)
bukan mudah untuk menerima hakikat sebuat kehilangan,
wlupun bg sesetengah org, cuma sekor kucen.
Hingga ke saat nih hanya air mata jadik peneman kata teringat kat Wiwi,
segala kenangan bersama dia teramat indah.
Bila baca entry2 lama kat blog lama, air mata menitik lagi.
Biarlah masa menentukan segalanya.
Semoga diri ini terus kuat & tabah demi yang lain..

Wiwi Shayang
mammeh akan sentiasa ingat & sentiasa menyayangi 
wlupun kita telah berpisah dunia.
Maafkan mammeh klu selama nih mammeh x jaga 
& x bg yg terbaik buatmu selama ini Sayang,
Airmata yg mengalir sbg tanda kasih mammeh buatmu 
yg x pernah berbelah bagi, berkurang tidak pernah sedikitpun, 
wlu sekarang dah tiada di mata, 
mammeh akn sentiasa bygkn syg ade dlm umah nih........
lari2 ikut mammeh naik bilik, 
bunyik2 dpn bilik selagi mammeh x dukung & benarkan masuk bilik, 
berebut naik or turun tangga ngn mammeh, 
berebut masuk toilet time mammeh nak cuci litter tray,
berebut nek mesin basuh tiap kali mammeh nak cuci baju,
baring terkangkang2  x kira tempat, 
panjat meja NB mammeh,
dok belakang NB teman mammeh berFB sambil tgn terjulur2 kne kibod NB,
berdiri terjengket2 & bising bila mammeh pegang tin wetfud x sbr nak mkn,
paling mammeh x bleh lupa, syg mmg sgt suka dada ayam rebus..
berebut2 nk mkn ngn yg lain.

Yang paling turut terasa kehilangan sayang, ialah Dady...
dr ari 1st syg tinggalkan kami, dia salu ckp lepas nih...
xde dah anak bulus yg manja ngan dia, 
xde dah anak bulus yg nak sondol2 tgn dia time dia tido dpn tv,
xde dah anak bulus yg nak peluk2 tgn dia, mintak gosok perut,
xde dah anak bulus yg dia bleh raup muka..
xde dah anak bulus yg pilih kasih cam sayang..
yg cuma nak manja lelaki jer, ngn dady & sepupu & kwn2 mammeh..
xpe la...terlalu byk kenangan ngn syg kalau mammeh nak luah kat sini,
yg sampai bila2 x kan tertulis...

nanti hari2 mammeh akan panggil "Wi-Shayang" lam ati...
cam biasa mammeh panggil syg time mammeh blk keje 
@ time nk bg mkn kat semua...
Sayang moga bahagia di 'alam sana'...
Sayang akan sentiasa selamanya istimewa di hati mammeh & dady..




Saturday, 9 July 2011

RINDU WIWI.......................

bekpes blm, lunch pun tidak lg. 
ilang selera mkn. 
mata bengkak. 
hati rindu wiwi & nak jenguk bilik dorg pun rasa x kuat kaki. 
semalam dh letak mknnn & air byk2. 
ptg nnt hope ada kekuatan nak mandikan semua. 
[biasa time mandi, Wiwi yg plg byk bunyik & karenah]..



missssssss her so much... 



kalau la masa blh diundur ... :'((



Friday, 8 July 2011

KESIAN WIWI "TIDO" SEKOR2 KAT "DALAM" SANA ....SAKIT RASA DADA MAMMEH RINDUKAN WIWI 2 HARI NIH.. :'(

 
masa join Petworld International Catshow 2010
DATE : 27/6/2010

INTERNATIONAL FIFE JUDGES :
i) MARTIN KABINA (CHECH REPUBLIC) ii) MORTEN OLSEN (NORWAY)
 
kesian wiwi, syg 'tido' sorg2 'dlm' sana... Aunty Rusty ngn yg lain semua rindukan syg.. Xde dah diva dlm rumah ni. Kita dh berjauhan, tp sentiasa dekat di hati.. Mammeh 'sakit' sgt dgn kehilangan syg.. Syg x de galang ganti.. Lady Eowyn @ Wiwi SANGAT ISTIMEWA di hati kami... :'(
 

WIWI @ LADY EOWYN DAH PERGI MENINGGALKAN KAMI 07-07-2011

WIWI, DAH PERGI MENINGGALKAN KAMI PAGI SEMALAM..

07-07-2011 

06/2/2009 - 7/7/2011 

[2 TAHUN 5 BULAN 1 HARI] :'(

;'(

Wednesday, 6 July 2011

✿ DAH SEMANGAT NAK HAPDET BELOG, TP GMBR PLAK X BLEH TANSPER ✿



(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
pepagi td awl2 dah on NB, 
ingatkan nak tansper gmbr masuk lam portable h/disc
tp x bleh detect plak portable tuh..*haihh*
maka dengan kechiwanyer g keje..
ingat nak haplod belog thari nih..
-_-

boring woo..ari nih ramai xde,
Big Bos - x masuk lagi (saat entry nih ditulis taip)
2nd Bos - awl2 dh msg haku bgtau dia EL. demam katanya.
Sha aka Mak Buyong - EL, g kinik..2-3 hari nih cam kuar air ketuban tp sikit2, due nyer bln 9. 
hope xde pape laa. dia tuh aktif sgt, berulang g keje dr Shah Alam - Putrajaya
TA yg lain  - ade yg g opis Bang Najib & g site..
Mizi - hawal2 dah haku pesan kt dia "ko jgn ilang plak, xde org nih.."

Haku - dok la haku kat opis tersengguk2...
huhuhu :p



Saturday, 2 July 2011

✿ KCH - LCCT : ALHAMDULILLAH SELAMAT SAMPAI..✿


(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
Alhamdulillah...
wlupun mula2 perjalanan ke Epot Kch rasa cam x sedap ati,
akhirnyer haku selamat sampai di LCCT tepat 11 mlm 
wlupun delay 45 minit dari jadual asal penerbangan (as usual lah AIRASIA kan)
Rasa cam kejap ler plak...Dlm flight tuh haku dah rasa resah gelisah & x selesa,
tengkuk, leher sakit sume sbb terpaksa duk tegak jer..
nak rendahkan kusi, kang kne tegur ngan pramugari plak.
Nak toleh kanan, ade makcik sblh haku tido ngadap haku,
nasib baik dpt seat belah tepi tingkap.
pejam celik, pejam celik..tau3 dah nak landing.

Kuar2 dari ketibaan, haku x nampak incek hubby (sbb mata gue sudah kelat)
and dan dlm haku tercarik2, tetiba dia sergah haku dr belakang....
cessssss.........!! bikin terkujat saja.. :p
tinggal barang kat dia, carik toilet..sume toilet duduk..
eii geli tau nak duduk, nak2 plak toilet duduk kat LCCT rata2 xde hos,
terpaksa la menunggu satu toilet cangkung, tapiiii....lame bhaiiya plak haku tggu..
agaknyer minah yg dok dlm tuh sembelit kot..
last2 kuar dr LCCT then singgah Petronas. 

Perut tgh2 mlm tuh  plak bkn bleh fhm bahasa, lapar !!!
sbb last haku mkn kul 3 pm, tuh pun pekena Mi Kolok @ Mee Sapi 
kat Sepinang Sari Cafe area Satok.. tuh mmg terbaek punyer Mee Kolok..
So, x blk umh terus, singgah MekD drive thru bangi...
tp mkn sane yer...x kuasa nak tapau2 blk baru nak makan 
sbb sume cacing2 lam perut haku dah histeria kelaparan.

sampai umh fenat giler cam nak campak diri tido kat dpn tv jer rasanya, 
xyah mandi gosok gigi cuci muka basuh kaki sume...haha....!!
incek hubby tlg simpan ikan terubuk & kek2 yg haku bwk..
haku lak as usual bila berjauhan ngan anak3 bulus kaki 4 tuh, 
kne ler jengok dorang kejap.. yg lain2 sume cam histeria tgk haku masuk bilik dorg,
bunyik2 cam seploh hari x makan walhal bowl penuh lg..
tp plg sian tgk Wiwi...fungus dia makin teruk..
yer la haku xde seminggu nak sapu ubat & mandikan dia 2x seminggu ngan Malaseb tuh, kne g cucuk ler nmpk gaya nyer... 

Pas settle ape patut, haku tido x hengat dah...ngantuk & penat giler
sbb seharian sblm bertolak tuh haku kuar umh carik brg2..

Esoknyer...kne keje plak...
Huarghh!!!!!!!...

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget