✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Tuesday, 31 May 2011

✿ KENTANG GORENG CACA-MERBA ✿

Bahan2:-

  1. 3-4 biji kentang (ikut kuat cekik ker x korang) *HAHAHAHHA* - dipotong nipis & digoreng
  2. segenggam ikan bilis - dibasuh & digoreng garing *jgn ingt telur aym jer kne basuh, ikan bilis pun mesti!*
  3. 1 biji bawang besar - hiris bulat2 @ ikut suka hati korang
  4. 3-4 ulas bawang putih - ketuk sampai berdarah..*HAHAHHA*
  5. 5-6 cili padi/ api - belah tgh jer
  6. sedikit cuka / garam / garam/ pak aji / kicap manis. *secukup rasa*
  7. 2 sudu makan minyak - sikit jer hokey?
  8. 2 biji telur ayam


mula2, goreng kentang sampai kekuningan. ketepikan.
pastuh goreng bilis sampai garing, juga ketepikan 
*xkan gmbr ikn bilis grg pun kne letak kot?*.



1. Dlm kuali (xkan dlm mesin basuh lak kannn??), tumis bwg putih & cili..
dlm gambar ats nih haku mendurhakai resepi incek hubby, 
guna bwg merah & putih yg dh siap blend, stok lam esbok siap2 sbb nak masak cepat)

2. Masukkan bawang besar & kentang. Lepas tuh kosongkan tgh kuali,
pecahkan 2 biji telur, biar sekejap pastuh baru kacau bersama2 ngan
kentang2 yg diketepikan kejap tadi. Ingat! Diketepikan, bukan disingkirkan kuar dr kuali!

3. Kacau rata, masukkan cuka, garam, aji, gula & kicap. 

4. Tutup api, baru masukkan ikan bilis yg dah siap goreng tadi & kacau sebati. 
Hidangkan & makan bersama nasik panas2. 

Wooohaa!!! 
*mabeles*
  

Dua (2) pic ats & bwh nih version yg haku buat.... ;)



 Yang nih plak version Incek Hubby yg buat...
|
|
|
|
|
|
|
V



(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
Incek Hubby cite, asal2 resepi nih dia diwujudkan utk mkn2 time
ayahandanya x gaji lagi, konon2 time tgh semekin la...mkn ngn nasik.

resepi basic dia dulu2, tumis bwg putih, telur & kicap jer..pastuh di hap-gredkan
dgn mencampakkan bwg besar, kentang, cili, cuka & bilis. 
jadik la serepi seperti skang nih...heheheh

tapi kannnnnn...........

dorg nyer mekanan time semekin2 pun dah kentang, telur bagai...
kitorg nyer mekanan time semekin2 laaaaaaaaaaaaaaaaagi dasat...!
ikan kering goreng, nasik panas gaul ngan marjerin jer...huhuhuhuhu.....
esp balik dr sekolah thari tuh, arwah ayah dah buat siap2..
wlu bg sesetengah org cam x lalu nak mkn tgk menu cam tu...
tapi kitorg adik badik kenyang sampai ke petang...
rindunyer saat2 itu......ape2pun..Syukurlah...rezeki... ;)
   

Sunday, 22 May 2011

✿ AL FATIHAH BUAT MANGSA KEJADIAN TANAH RUNTUH : RUMAH ANAK-ANAK YATIM & ANAK-ANAK HIDAYAH MADRASAH AL-TAQWA ✿


(◕‿◕✿) ....DARI ALLAH MEREKA DATANG.... (◕‿◕✿)
Al-Fatihah buat kesemua mangsa kejadian tanah runtuh. 
Last berita haku dengar, klu x silap 16 mangsa akhirnya dijumpai ptg tg.
Menitik air mata tgk mangsa yg terselamat menceritakan kejadian.
Yg plg sedih, sorg abg x dpt dan x mampu nak selamatkan adik dia.
Terkorban bersama timbunan tanah2.

Realiti sebuah kehidupan & utk semua makhluk yg bernyawa,
 xde siapa yg bersedia utk menghadapi kehilangan & menerima hakikat
pemergian secara tiba2 orang yg disayangi..
namun apakan daya..bila ajal sudah tiba,
x pernah tercepat atau terlambat utk sesaat pun..
begitu juga haku..masih lagi sedaya upaya utk menenangkan diri,
menerima kenyataan ayah telah pun lama pergi...
Al-Fatihah..semoga Allah menempatkan roh2 mereka 
di kalangan hamba2Nya yg beriman... 

✿ YEAYY..!!! DAH JUMPA BALIK CINCIN KAWIN ✿


(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
tajuk gempak mcm la cincin tuh hilang @ letak merata2.
ngehehehehe...
senonyer haku dh lama x pakai cincin kawin.
bukan x suke tp leceh nak bukak pasang,
nak makan, kne bukak..
nak mandi, kne bukak..
nak mandikan anak2 bulus, kne bukak..
nak cuci banglo / cage / litter tray anak bulus, kne bukak..
harus bukak pasang esp time nak masak.

First takut cincin cepat rosak & batu2 cepat pudar.
Second, x kan nak masak sambil pakai cincin.
LOGIK : cincin tuh kan batu2, so celah2 batu tuh blh melekat semua daki2,
losen, bedak2, lemak2 ayam & sume2 segala tok nenek
kotoran time basuh pinggan yg kita hari2 kumpul , kuman2 or whatever jer
 (sambil buat jari  ke kanan & kiri ala2 Kim Kardashian)
 Pastuh bleh bajet basuh2 beras or masak ape2 utk family kite..
Ewwwwwwwwwwwww...!!
Kemon ler beb...kne utamakan kebersihan, hokey?

Haku pnh tgk sorg ahkak kat opis lame (now dh pencen)
msk nasik lemak utk jualan @ majlis kt opis kitorg,
dia neh plak jenis suka sapu bedak wangi kat muka dia.
Letak kat tapak tangan, tepuk2 pastuh sapu kat muka.
Dah tentu la sume bedak2 tuh lekat celah2 cincin dia yg baaanyak tu.
Pastuh haku tgk lak dia masak nasik lemak, ramas2 beras.
Terus mati selera haku makan nasik lemak dia.

Sebab tuh bila fikir2 balik, cincin yg byk akan mengumpul byk kotoran.
So, time nak masak bukak la...x susah pun.
Sebab asik bukak pasang, bukak pasang tuh la haku sampai
x ingat letak mane.. nasib baik la jumpa balik.
Alhamdulillah..

[masa x jumpa lg ari tuh incek hubby asik ckp ilang la, ape la..isk...x positif tul.. :p ]

Wednesday, 18 May 2011

✿ OVERSLEPT : "SAHUR" MAGGIE KARI @ 2AM...✿


(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
Hari nih x keje & xde keje nak buat. So sepanjang hari la tgk tv.
Pas mkn.. tido.. pas mkn..tido... membiak lemak. 
ehhh... nak main badminton dpn umh, ari nih lak panas jer.
sunburn yg g Pulau Kapas ari tuh x ilang2 lagik.

Mlm haku tertido awal, dpn tv lak tu. Hamek kauuu...kul 2am terbangun.
Bgn nek tkt ats g toilet, turun bwh blk, tv masih terpasang. 
Try nak tido lg konon2 awl lg kul 2am tuh nak berjaga smp kul 6am, xbleh gak. 
Standard bgn tgh2 pagi cam tuh perut lapo sbb mlm x mkn,
ape lagik..busan2 berFB, Maggie Mee jadik pilihan segera.
Klentung...Klentang..Krung..Krang.. kat dapor tumis bwg+cili.
Masuk Maggie perisa kari + sayur sawi & telor.
Yeayyy.........!! dah bleh "sahur".. 
pas mkn bley la sambung berFb, tgk TV & tggu smp pagi,
bleh terus siap2 g keje...*ehh semangat*

Monday, 16 May 2011

✿ MUSAN + NGANTOK, SUME ORANG CUTI ARI NIH KECUALI BIG BOSS & ASSISTANT NYER.✿

Photobucket
ngantuk giler suwitttt..!!!
ari nih rasa cam kne rotan jer nak g keje
(tiru ayat cik siput) :p
rasa malas giler nak bangun & bersiap2.
ape tak nyer, ari nih sume org cuti kat opis nih, 
kecuali Big Boss & assistant dia.

Haku lak time lunch tersenguk2 kat meja,
last2 membuta jugak. siok wooo..!
nak2 plak kalo pat tutup lampu & dpt selimut.
petang ler haku bangun jawabnyer..
nasib bek dpt membuta kat meje jer..
sengah jam pun jadik la..

(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
p/s: cik siput, bat low, x pat nak ber-reply2 meset.
charger tinggal kat umh plak... 


Monday, 9 May 2011

✿ NAK HAPDET BELOG SBB BYK MENDE JADIK SEPANJANG WIKEN LEPAS TAPI....✿

entry tanpa gmbr taaaaaaaaaaaaapi...
banyak kisah & aktiviti wiken nih nak hapdet lam belog 
tp still malas nak edit gambar.
dah berkulat lam "ingatan" Cik Oly & ade sesetengah tumpang 
lam "ingatan" Abg Sams.

now 12.55 mlm pagi tgh menunggu Murtabak Daging Cream Cracker
yg tgh dibakar selama sejam ++ setat dr 12.30 mlm..hhuh....
Neh incek hubby yg tetiba request masa kitorg jln kat The Mines ptg td.
Tuh pun buat dah lambat, agak2 lam kul 10++ pm 
baru terhegeh2 buat kat dapur. Bakar nyer lak kne lame skit.
Ishh3x...mata dh setat ngantuk dah nehh...
kejap2 tgk jam.. esok kne lapor diri kat opis baru.
Kne g awl skit, baju2 x gosok lagi... 
huarrghh,.....!!!!
  

(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
huaaaa..sengantuk2 haku, 
laaaaaaaagi sian incek hubby kne call suh masuk keje kul 1.30 am jap g...
dah tertido2 dia dpn tv neh sambil tggu murtabak haku siap..
huhuhu...

Thursday, 5 May 2011

(◕‿◕✿) PENANTIAN DAH BERAKHIR...SURAT PENEMPATAN DAH DAPAT..YEAYYY..!!! DPT TMPT BEST...!! (NSYAALLAH) (◕‿◕✿)

Assalammualaikum..


Lame x hapdet belogg nih (ehh...lame ker..???). Mem-belog nih ikut keadaan jugak. Ada time rajin, tp keje plak banyak. Ada time keje xde, xde mud la plak. Kalo xde mud tuh, sume idea x kuar. Ari nih ade satu berita yg dinanti2kan..... 



Ari nih segala persoalan selama nih terjawab sudah..... Akhirnya haku dapat [SURAT PERTUKARAN] dari HR. Maka...dengan itu, berakhirnyer [TEKA-TEKI] dan igauan ngeri yg mengecutkan perut haku kat mane haku bakal ditempatkan.  Alhamdulillah...sangat2 lega bila tmpt yg haku bakal bertukar tuh tmpt yg agak biasa haku berurusan. Bos pun setau haku mmg ok cuma staff2 kat situ ramai lelaki & ikut maklumat yg haku dapat tadi, termasuk haku nih maybe 3 org jer perempuan sbb diwujudkan jawatan baru (b4 ih sorg jek perempuan).  

Sblm nih haku risau kecut perut nebes segala takut kne tmpt yg bos2 x ok, susah nak cuti, suka marah2, tengking2 dpn org, baling2 fail @ tumbuk2 meja. Dapat bos cam tuh, nak g keje pun x seronok. Bg haku, keje byk mane sekalipun, kita x kan stress kalo dpt bos yg kita bleh tanye2 kalo ade samting masalah. Nih kata la dapat  bos yg cam nihh............


or cam nih...........


memang demam panas haku kot tiap kali nak g keje... Alhamdulillah nasib haku baik bila ditempatkan kat baru neh. Hope kat sane nnt sume ok. 

So esok adalah hari last haku kt opis opis skrg nih sbb berkuatkuasa mggu depan (9/5), haku akan lapor diri tmpt baru (elehh...turun tingkat jer pun :p). Memandangkan still lg kat blok yg sama cuma lain2 tingkat & kerja haku pasnih lari dari aspek undang2 cam skrg, so setakat nih xde ler rasa sedih sgt pun sbb nnt akan jumpa dorg2 jugak. hehehe..


p/s: Belah petang td haku turun survey tmpt & jumpa 2nd bos kat situ. tmpt bleh pilih nak depan or dlm bilik (berdepan ngn bilik bos sama cam skrg nih). Hmmm...rasa cam nak dpn bilik bos jek... tp kat luar pun ok gak cuma kurang privasi sbb nnt ramai staff sokongan yg lelaki plak. hmmmmm... blk nnt la fikir... Yang penting, skrg haku dah bleh senyum lega sbb bukan 2 tmpt yg haku takut tu.. ngeheheheee...


(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
brg esok ptg ler kot kne kemas2. mggu dpn baru angkut.
tmpt baru x sure lg so xde tmpt nak letak.

Wednesday, 4 May 2011

# "LANGKAH KIRI" KE SG. CHONGKAK (10/4/2011) #

pst :: entry dlm draft yg haku lufer nak publishhh.. ish! ish! ish!..



♥♫☻ PHATLADY NAK MEMBEBEL ☻♫♥
KRONOLOGI :

1) 9.30 am : Kemas2 umh, jemur alas kaki yg rendam semalam byk giler & bg makan anak bulus.  

2) 10.00am++ : Kuar dr umh,  singgah beli bekpes / air @ Restoran Urat Ketin, Sek. 7, Bangi.  

3) 11.15 am : Bertolak ke sg. Chongkak, OTW tuh hari mulai gelap. 

4) 12.30 thari : Sampai kat tmpt yg dituju.  Dah setat hujan lebat. Dok lam kete lebih kurang 45minit. Serba salah. Nak brunch ker tggu dulu...Nak brunch ker tggu dulu...Nak brunch ker tggu dulu.. last2 tggu lam kete jer. 

5) 01.15 pm  : Hari agak reda skit, bukak payung free ms beli NB dulu ..(ehh.. perlu ker nak cite asal usul payung tuh), terus redah carik tmpt perlindungan & setat hujan lebat blk. Carik punye carik sbb penuh & ramai yg berteduh, last2 jumpa satu tmpt perlindungan yg agak besar. Sama2 menumpang kasih-an kat situ bersama pengunjung yg lain yg sume basah kuyup. (ehh..nama pun dorg dtg utk mandi-manda).   

6) 01.45pm : Pindah lg satu pondok, rasanya dh sampai dulu tp ade 1 family serbu jgk kat situ. Last2 incek hubby ckp nak tumpang barang kat situ. Its ok la, nama pun tmpt awam tp sorang minah tuh wat muka kerek giler babas, xde nak senyum2 ker hape. Haku pun x senyum kat dia sbb tgk muka dia cam tuh xkan haku plak terhegeh2. Tp adik lelaki dia ade bahasa. Dia ckp "..kak, letak jer brg2 kat situ, share2..xpe..". Sejuk hati haku mendengar nyer tp still x selesa sbb dorg dah setat sapu2 roti & prepare mekanan. Takkan kitorg berdua still nak tercegat terkebil2 mata kat situ cam mata munyet kne ujan mak haku salu ckp. So, haku ajak incek hubby pegi meja xde bumbung dpn tuh, bukak payung & ejas2 supaya beg2 & bekal kitorg x basah.  

7) 2. 15 pm : lepas tolak, tambah, darab, bahagi last2 haku & incek hubby decide nak berendam jgk dlm ujan2 tuh tp xde ler lebat sgt time tuh. Lebih kurang 15 minit berendam, ujan lebat tetiba. Still gk dok berendam sambil amik2 gambar & bidio segala. Ade bebudak U jgk kat situ. Tgh2 berendam, dpn tuh ade dahan pokok yg dah reput bedebukkk jatuh lam sungai. Sume terkejut beruk. Nasib baik xde org kat situ. Air plak makin deras, last2 incek hubby ajak nek utk makan. 

8) 3.00 pm : Makan brunch dgn selera nyer sbb lapar tahap gaban. Pas makan incek hubby ajak berendam blk tp haku cam dah xde "nafsu" sbb ujan lebat td buat air jadik keruh di muara kasih. Last2 packing barang  & decide nak balik. Tunggu ujan stop pun x menjamin air akan jernih tetiba cam asal. 

9) 3.45 pm : menuju ke tmpt bilas2 badan. Masuk dlm tmpt mandi tuh xde air plak. WTH..!! Dah ler haku mmg perlu bilas2 badan sbb rasa geli air sungai tuh berpasir. Dah tu xde tmpt nak gantung henbeg lam tuh. Last2 menuju ke satu lg tmpt cam toilet.  

10) 4.00pm : sampai kat situ tgk xde orang, cam seram nak masuk ptg2 gelap cam tuh. Tp terpaksa masuk jgk sbb nak bilas2 badan & tukar baju tp jenguk2 dalam tuh haku ternampak seketul tahik manusia beruk xde kesedaran sivik punye lam jamban. Terus otometik kuar dgn cepatnyer. Jam tuh jugak haku rasa nak termuntah (dah ler td pas mkn nasik). Siot cilakak punye org x reti nak flush. Padan muka kne maki free dlm keadaan haku "darurat" cam tuh..!! Haku sanggup tgk tahik kucen yg hari2 haku scoop kat umh dr tgk tahik manusia beruk cam tuh yg x belajar cemane nak guna kemudahan awam. Kalo sakit lain cita la...

11) 4.15 pm : patah balik tmpt yg 1st td tp terpaksa salin baju dlm  keadaan x selesa cam tuh sbb xde air nk bilas2. Geli siot haku weiiiii...!!! Terus lam ati rasa nyesal sbb dtg time x ngam-ho cam tuh. (*ati tgh geram..!)

12) 4.30 pm : terus berangkat blk umh. OTW blk tuh singgah beli duyan kunyit katanya. Beli 2 bijik (sekilo RM12 hokeyy!). Hamik kau, berat 2 bijik duyan 3kg++ kne RM45..!! Giler siot mahal nak mamfoss tp nk makan punye pasal, incek hubby beli jgk sbb pas dia ckp beli sebijik jer..penjual tuh ckp TAK BOLEH sbb dah bukak duyan tuh skit. dia kurangkan jadik RM40 jer. (ehh...kitorg x decide nk amik yg tuh dia dah bukak siap2 td. Mmg sungguh shioottt tul tektik org jual duyan dgn cara busuk itu. *mode : hangin!)

13) 5.30 pm : sampai umh terus belasan duyan nan hado jgn x mkn itu sbb dlm 2 bijik tuh, sebijik jer bleh mkn tuh pun ade yg x brp elok tp tuh x kisah la nama pun buah. Tp lg sejibik duyan tuh masak peram sbb rasa dia x sedap, tawar lagi isi keras. Cam nak ngamuk tp x nak ngamuk sbb nnt kne marah ngan incek hubby. ehh..mmg bkn salah dia tp salah org yg jual tuh. Jual memahal tp bg yg x brp elok. Sape x marah weii?? Ke ade org senyum2 tanda redha???? 

14) 5.45 pm : pas kasik mekanan anak2 bulus (yg dah mula ngamuk cam la x makan 15 hari wlu dlm bowl masih byk lg esp budak kecit tuh), haku terus mandi & layan DVD cite Saw (brp ehh... lupe plak..Saw 7 kot) sampai tertido. Mlm sedo2 tgk jam kul 12 mlm tp malas dah nak bangun sbb haku sakit perut. sesungut.. :(



MORAL OF THE STORY 
mende x bleh jangka nak jadik, sabo jer la..

buat incek hubby, thanks sbb try nak hepi-kan haku wiken tuh
wlu ape yg di-plan x jadik seperti yg diharapkan.
next time kita g lg ehh... ;)


Tuesday, 3 May 2011

✿ I'M BACK (FROM PULAU KAPAS) - *EHH..MACAM LA ADA ORANG CARIK...!!* :p ✿



 Tadaaaaaaaaaaaaaa..!!!!!!!!!

Assalammualaikum... Dah bape hari x hapdet belog neh.  Bizi dengan urusan duniawi.

Cuti baru2 nih haku g Pulau Kapas @ Tganu dr 29/5-2/5. So ari jemat tuh (29/4/2011) haku bertolak dari Putrajaya lam kul 10.30pm. So persiapan pun agak "kelam-kelibut". Sepatutnya ari jemat tuh, kul 5.30am haku dah bangun kunun2 nak packing barang sbb ape mende pun x prepare lagik. Kengkununnya ptg tuh xyah la terkejar2 blk nak kemas barang, kemas umh & yang pentingnyer kemas anak2 bulus "sepening-galan" (pening kne tinggal) tapi haku tak sedar plak pagi tuh, lantas terlambat utk kemas2 ape yg patut. Nak balik kemas2 thari tuh, incek hubby plak x bleh kuar sbb dia kne ready kat opis kul 2.30pm.

Petang tuh plak kat opis, haku tetiba kne sakit kepala plak. Adoiyahhhh!! Time kritikal cam tuh plak nak kene. Monthly report Big Boss haku yg sepatutnya haku siapkan & send imel kat dia utk double check ari tuh sah2 haku x dpt nak buat. Dok tido jer kat meja sbb betul2 x larat. Kepala haku berdenyut2 & haku rasa cam nak muntah ijo tp haku tahan jek. Kejap2 sapu minyak angin. Kang muntah betul2, teringat plak thari tuh baru pas makan laksa penang. Sayang woooo...!! Dok terliur haku teringat laksa makcik kat Jualan Puspanita tuh lantas terus beli & menikmati keenakan laksa tuh, x sampai ati senang2 nak kuarkan balik. hhuhu

Big Boss haku plak ptg tu xde sbb kuar miting kat KL. So dlm tido kejap2 tuh, bila terjaga haku sambung wat keje satu-satu mane yg boleh & dgn pergerakan yg agak selowww. Rasa x larat, letak balik kepala kat meja. Dah ok, buat keje balik sampai la jam 5.30pm terus balik umh. Sampai kat umh haku terus telan ActiFast & ckp kat incek hubby yg haku nak tido barang setengah jam sbb dah x tahan sangat. Biasanya kalo haku sakit kepala, haku kne telan ubat, pastuh mandi basahkan rambut letak air ais @ ais kiub kat kepala..baru ler tido tp memikirkan byk lg nak buat & alang2 nak mandi, haku terpaksa mendahulukan tido utk sekejap.

Kul 7.00pm haku bangun maghrib, settle ape yg patut then terus kemas baju2. Baju2 x yah cite la, x larat nak plan utk bawak ikut tentatif sbb mmg dah x sempat dah. Haku sumbat jek mane yg perlu sampai berlebih2. Dah settle baju, haku kemas anak2 bulus. Tukar pasir, sapu & mop bilik + bungalow dorg. Pastuh tukar alas tido & letak mekanan & air minum byk2 cam nak kne tinggal seminggu mcm la incek hubby tak de kat umh nak top-up mekanan dorg. hahahaha... 

Sementara haku men-settle kemas bilik dorg, incek hubby call McD Delivery order burger & bubur sbb blk tuh mmg x sempat nak singgah tapau kat mane2 apatah lagi nak masak. Pas makan2, ingat nak sambung kemas umah plak sbb incek hubby ckp maybe member dia nak dtg..dgn keadaan umh yg agak bersepah mmg OMG sungguh x sehsuwai ditinggalkan begitu saja. Dlm haku berkira2 nak kemas tuh incek hubby ckp x yah kemas sbb dah ok jer pun & katanya esok (sabtu) dia nak kuar so maybe kawan dia x jadik dtg umh. Fine! Settle satu masalah rumahtangga

Settle packing sume2 terus berkejar mandi & bersiap nak kuar dr umh sbb dlm tentatif kata berkumpul dpn opis 9.30pm & bas akan bertolak 10.00pm tapi disebabkan kebiasaan janji2 melayu bak kata Tun M, akhirnya bas bertolak dr JPM kul 10.45pm & terus ke JPA ambik peserta dari sane dan akhirnya baru bas kuar dari Putrajaya 11.00pm..! Pooodahhhh..!! Kalo ku tahu ini jadualnya... kalo haku bleh masak sup sayur & pas makan membuta barang sejam pun still sempat..  


(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
xpe la...dah ikut program orang.
kalo pr0gram haku yg buat, dah lama ku sembur org2 yg lambat! 
menci sangat2 bab tunggu orang neh. sengah jam bleh ku hampunkan..
nih 9.45pm - 10.45pm!! 
mmg berapi dibuatnya!!!



# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget