✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Thursday, 21 April 2011

# YEAYYYY...! BERJAYA MENG-EDIT PART KOMEN-MENGKOMEN DLM BELOG...!! KURANG SIKIT TENSEN...:p #


(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
Yeayy Yeahhh..!! 
Berkat bantuan incek hubby, dah berjaya edit part komen-mengkomen seperti pix di atas (sbb kalo tggu haku yg dah 4x try buat, mmg tanpa kesudahan ler jawabnyer). *kes x sabar2 nak tgk keberhasilan tp x baca arahan dgn teliti* huakakaka..!! 

So buat kronies or sesape yg terjumpa belog haku yg x pemes lagi biasa2 aja ini...sila la skodeng belog adik kita aka owner belog tersebot yg dh kasik ilmu pasal edit-mengedit belog ari neh kat [SINI] dan tengok hasil kat lg sorang awek yg dh try buat kat [SINI]. Lawa2 belog dorang kalo dibandingkan dgn haku nyer belog mmg jauh beza ikan paus vs ikan bilis. Ingat! Ikan PAUS...bukan PAUSE..! Idea org2 muda mmg kretip sunggoh kali dibandingkan dgn haku yg dah agak tua kutuk tapi masih sedar diri & berjiwa muda..*perasan!*  

Fuhhh....tgk kelainan pada belog haku yg x seberapanyer ini, rasa sikit kurang tensen utk menghadapi hari esok.. ehh....! dah 2 hari asik meluah perasaan pasal job rotation saja...huhuh.. nasib baik ade belog nih tmpt haku meluah & membebel sorang2 & nasib haku baik sbb belog ini x pandai ckp balik.. kalo x, mau dia membebel tensen sbb haku balik2 cite pasal mende yg same.. adoiihhh..!!   


psttt : lepas nih bleh try wat kat belog [ANAK-ANAK BULUSKU] sbb belog itu agak dikenali, kdg2 di-komen & ade follower berbanding belog ini yg x ramai org tau. ehh...tuh sbb haku nih agak penyegan + malu2 kucen orang nyer nk bgtau yg haku ade belog lain selain belog kucen...tih tih tih ... :p

2 comments:

  1. Farid Casablancas :: time kaseyyyy..!! tp tuh pun org lain yg buat..hahaha.. thanks yek...dpt satu ilmu pasal mem-blog dr Farid. hehehehe

    ReplyDelete

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget