✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Wednesday, 13 April 2011

*TRIP TO LANGKAWI 29/5-1/6/2009 (1) - BERTOLAK DR. JPM KE KUALA PERLIS*


Lawatan @ Trip ke Langkawi anjuran Puspanita Unit Kawal Selia Felda, JPM, Putrajaya pada 29/5-1/6/2009. Bila tansper @ import blog lame ke blog baru nih baru haku pasan rupanya ade lagi gmbr2 dlm draft yg haku x ingat nak publishkan sampai gmbr2 nyer details pun haku dh x brp ingat sbb nih pic tahun 2009. Aduiiyaiii...!! :p  


bertolak dr JPM, Putrajaya.

sampai di Kuala Perlis


disambut oleh pegawai & staff APMM Langkawi.

kne nek bot nih tau nak ke kapal APMM...


dah ler laut agak bergelora time tuh,..tp sbb haku dah biasa
dgn suasana cam nih time blk kpg dulu2..so xde ler takut.
Kira hokey ape nih, ade jaket keselamatan.
Haku nek speedboat dr Dalat ke Sibu mane ade jeket bagai nih..





nih yg menyambut kami smp kat bot APMM.
nasib baik awl2 urusetia dah pesan jgn pakai skirt & hell heels.
sbb nak kne panjat2..rupanya nih ler yg dimaksudkan.


best taw nek bot besar. dah lame x nek since haku x blk kpg neh bot cam nih..
skrg dah nek bas jer since insiden bot ekspress yg haku pnh nek
terpaksa patah balik... serik!!...



acara menyerahkan cenderahati kepada wakil APMM Langkawi.





ade lagikk..! ;)

2 comments:

  1. terasa mcm nk g candat sutung arrr..then terasa cam nk g bandung arrr..seme la mcm nk g hehehehehe (tp ongkos nye nggak ada sik)

    ReplyDelete
  2. MAK ITI :: beshhh nyer kalo kaya kan,,..?? sume tmpt nak g.. haku end of this mth g Pulau Kapas..tuh pun sbb juin trip opis. kalo nak g sirik, ntah tahun biler nak sampai nyer...

    nih nak cuti2 g PD yg dekat tuh pun bape kali asik tangguh2...adoiii..... :-s

    ReplyDelete

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget