✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Monday, 4 April 2011

# SEPRAIS SHOPPING BY INCEK HUBBY @ JUSCO TMN EQUIN #

Ptg Khamis ari tuh (31/3/11) blk keje incek hubby ajak g Jusco Tmn Equin. Katanya saje nak g jenjalan. X tau nak makan kat mane.. Haahh..!! Suprais la sangat..haku dgn muka berkilat2 x mekap sbb bajet blk umh terus.Terpaksa tacap2 sket kasik buang minyak. Incek hubby plak ngan baju TNB dia. Mmg sempoi sungguh.

Sampai kt sane, dia terus g kedai jam. Tanye tali jam G-shock dia yg dia order berkurun lame 2 bln lepas. X sampai2 lagi..so kitorg pun kuar dr kedai. Time nak kuar tuh, toleh blk kat deretan jam2 dlm display cabinet kat situ. Berkenan tgk satu jam, tp xde intention nak beli pon. Pastuh incek hubby ckp jam kt sebelah tuh lg lawa. Yg ade vibration alarm punye. Tetiba dia ckp nak belikan haku yg tuh.. Ehh... tetibe! Tp,.... RUGI arr kalo org dah offer, haku plak tanak. Huakakaka.. 

Last2 dia soh amik yg ada vibration system tuh compare ngan yg 1st haku tgk tuh sbb yg neh jrg nak dpt dia ckp. So..okes..amik yg tuh (tanpa berfikir panjang oleh sbb agak terkejut) tp ade sikit perasaan malu2 kucen mengalahkan kucen haku yg kat umh neh sbb SEPATUTNYA HAKU YG BELIKAN DIA JAM SEMPENA BESDEY DIA TAHUN LEPAS...diulangi.. TAHUN LEPAS.. Tapi x beli2 lg sbb asek tangguh2 n kununnya nak beli yg lagi dasatt..so kne kumpul duit byk2.. *aww...malunya saya..- tetiba rasa pipi cam blasing..! :p

So, buat incek hubby..thanks maaaaaaaaaaaanyak2 k, sbb belikan ini jam sgt2 gojes ada bebret2 lagi. Nnt ai beli G-Shockk yg kita tgk ari tuh tp kne tggu duit cukup la ekk (*tp cam duit xpnh cukup2 jek) huakakak..!!      





Jugak tengkyuk sbb sponcer beli liptik Simply Siti @ Watson situ.
Dah lame tingin nak beli pas tgk bos pakai, kaler tuh cam best giler..
tgk kat Watson Alamanda ari tuh RM39.90 siot, nasib baik x beli,
nih beli kat Watson Tmn Equin dpt RM26.90. Berbaloi2 :p
*nih semua pengaruh bos haku yg suke pesen2..hahaha




♥♫☻ PHATLADY NAK MEMBEBEL ☻♫♥
tingin nk beli maskara Mebelin yg waterprup tp senang nak basuh tuh..
pastuh bila dah beli kang, ekspayed cam tuh jer sbb x menyempat2 
nak mekap2..cam ler haku rajin nak mekap.. huakakak..

2 comments:

  1. uwaaaaa...dh lama aku x pki mekap!
    kulit teramat la sensitip sob..sob..sob...

    ReplyDelete
  2. # MAK ITI :: haku nih sesaje jer tingin nak mekap2, bajet mcm la rajin sgt nak mekap2 kan.. bila dh beli kang, ntah tawun bile nak pakai nyer. last2 spayed jer mende tuh.

    ko ibu2 berkulit sensetepp skrg nih, x yah mekap2. dah kuar baby kang..baru bleh lawa2..tuh pun kalo ko sempat pepagi tuh nak bersiap...huakaka.. :p

    ReplyDelete

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget