✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Monday, 25 April 2011

✿ ENTRY BASI - THE REAL SHOPPAHOLIC @ KOPAK-HOLIC ✿

Edisi "ENTRY PUKAL" yg hagak basi disebabkan sume pix yg disnap terperam dlm external Buffalo incek hubby, baru ari nih berkesempatan nak hapdet..ewww...!!!!!. 

Biarlah gambar menjelaskan segala2nya..Cehhhh..!! mcm la ade org mintak penjelasan pun... Eh dun worry.. belog ini adalah belog suka-suki haku.. Untuk syok sendiri2 baca.. ngehehehe

 PIX 1 - soping @ The Mines. 

  • pic ats 1 dr kiri : brg2 beli ari tuh. 
  • pic 2 ats kanan : beg utk incek hubby letak bbrg dia. asik tinggal.
  • pic bwh kiri : suar trek-sut haku
  • pic bwh kanan : kacutt... :p

Ekceli nih bkn suka2 soping ok, sbb haku bkn la
sorg yg berduet..ehh..berDUIT. Tp nih soping disebabkan:-
  1. Kne g kursus Bina Insan @ Institut Latihan Bangi (ILIM) pd 15-16/4/2011 yg lps, suar sukan ade tp dah uzur giler rupanya. So kne beli yg baru jgk supaya x menanggung risiko malu kalo masa aktiviti sukan tetiba suar tuh kuyak rabak. Sape nak jawab depan2 ustaz yg emskem tuu???? 
  2. Nak g Pulau Kapas, Tganu end of this month, brg2 pun xde jgk. ehh..nampak sgt haku dah lame x menyoping barang sendiri... Asik lebihkan barang anak2 bulus 6 hekor kat umh tuh...


 Kasut 2 in 1 BUKAN jenama "Krok" or buaya darat ok..
beli kat kedai sukan. RM29.90 jerrrrr..!! hahaha...!! Fungsi 2 in 1:-
  1. Utk sukan @ ILIM (kes mls nak guna kasut berat kat umh tuh). 
  2. Bleh guna snorkling @ Pulau Kapas nnt. Kes serik dulu snorkling kaki hancur luka terpijak teritip yg tajam giler smp ilang kiyut tapak kaki utk 3-4 hari.  

kasut ala2 Krok tuh beli kat kedai neh. 
Infinity kot nama kedai tuh kalo x silap. 

Pun beli utk pakai time kursus kat ILIM. Institut Latihan Islam woooo... 
haku nyer sandal kat umh jenis open air gitu, segan nak pakai :p
haku jrg beli kasut yg betul2 tertutup penuh, rasa rimas nak pakai. 
Kalo pakai pun, kne bukak2 jgk nampak kaki ayam. :p


 nih plak ...... INCEK HUBBY PUNYE

pic ats & bwh incek hubby punye. 
Beli sblm beli brg2 di atas kat kedai sukan 
area Sek. 15 Bangi. Katanya ade promosen brg2 sukan kat situ
& yg raket sampai 4 tu, 3 drpdnyer adalah kepunyaan kwn dia. 
Yg dia punye kaler putih & haku dah guna pun main badminton
 dpn umh 2mgg lepas sampai sakit2 lengan cam nak terkuar "masel". 

BUKAN IKLAN PRODUK SUKAN @ KURUSKAN BADAN.
Sekarang lebih bersemangat utk bersukan kurangkan berat badan 
wlupun di depan umh sahaja. Jimat duit bayo kat Slim World..
*mamfos kalo kroni'es esp [KAK ENNA KODOK] baca entry neh* :p  

ehh.. nih beg utk reket di atas.. ;)

last, suar sukan incek hubby.. pun beli kat kedai Infinity tuh.
dia pun sama cam haku, jrg berbeli baju2 @ pakaian sirik.
dah koyak rabak pun dia still nak pakai...fenat nak membebel ok...?

(◕‿◕✿) PSTT...NAK MERAPU SKIT (◕‿◕✿)
fuhh..!!~ settle entry nih, bleh dilit gambar2 lam pendrive. 
x menyemak sgt... :p

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget