✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Friday, 11 March 2011

::SAKIT HATI...!!!::

Halloooo...!! Haku nak tanye empat (4) soalan nih jer kat ko.......................


1) KAU sorang je ker ada hp kat dunia nih????

(mcm org lain xde hp smp bunyik bingit seluruh alam. Dah tau msg masuk bertalu2, x reti2 nak silent-kan hp??? Ker nak tunjuk kat org yg sekarang ko konon jadik rebutan lelaki la, msg masuk merayu x henti2. Gitu?????. Ehh.. haku dulu bercinta jugak, tp time nak bergayut..sora kne selow. Ko tau sbb ape?? Haku tanak org ckp haku nih kemaruk bercinta smp x sedar keadaan sekeliling. Tuh pun sbb x nak orang MENYAMPAH ngn kita mcm kita jer yg pemes/ bercinta lam dunia. Ker ko baru belajar nak bercinta????)



2) HP kau mahal sangat ker??? Berapa belas ribu???? Brand apa?? iPhone?? Samsung Omnia bagai??? Owhh... yg masuk rekod The Most World Expensive Handphone tuh ehhh???

(ehhh....hp haku lagi mahal dr ko, tp haku nih MUKA TAU MALU tau..!! Kalo rasa kjp2 haku nak berbalas msg ngan sape2 esp laki haku sekalipun, awl2 haku "SILENT" hp haku tu, ok. Kalo asik nak biar hp bunyik, haku reti segan tau & haku tau sure org sebelah menyebelah x selesa).



3) RINGTONE hp kau sedap sangat ker sampai volume kne sampai level 10 juta???

(Ko nak suh org dgr ringtone msg masuk ko yg sedap sangat tuh ekk??? Sbb tuh kne buat smp level 10juta, kan?? ker ko bajet xde dah ringtone yg plg best selain dr ko punye?????)



4) Kalo thari, disaat org nak buat taik mata time rest, perlu ker kau nak SEMBANG & GELAK KUAT, bajet xde sape2 lam dunia ko. Pastuh bleh mengekek cam pontianak tgh meroyan cam xde org sebelah2 yg perlu nak rest/ketenangan & privasi. Perlu ker..?????.

(ehh.. haku nak membuta kejap x bleh langsung! Ko ckp mcm ko sembang ngan orang pekak.. ker ko sendiri yg pekak sebab x tau tinggi mana volume sora ko??? Dulu haku dah penah "sound" sekali MINTAK TOLONG ko seloww kan sikit sora ko yg macam katak tersepit bawah pintu jamban tuh. Takkan nak kne "sound" lagi sekali kot?? Haku kalo sound lg sekali, dah x sound dah..nnt jadik "MAKI". x pasal2 plak nak gaduh kang. Haku bukan suka carik pasal & nak gaduh2 ngan orang. Kamon laa...! *ehh.. jgn ckp haku nih x bleh sabar. Brp tahun haku nak kne sabar????


haku harap ko paham la sikit. kemaruk bercinta cam mana sekalipun, bajet glemer konon jantan anak Datuk tu, Datuk nih.. sana sini tgh berebut ko sekali, pun ko still kne ler fikir perasaan orang lain. Takat "konon" anak Datuk tuh nak kat ko, tapi ko tanak dia, x yah ckp kuat2 sesaje nak kasik org dengar k.. Haku x heran, haku nih bukan baru nak idop..




Ehh...kata ramai jantan berebut kat ko, nak tanye jugak nih...





APSAL SAMPAI SEKARANG TAK KAWIN2 LAGI EKK..?????


0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget