✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Tuesday, 1 March 2011

*MUVING TO NEW MEOW BELOG*

salam & selamat petang buat u olss..
ekceli dah lame nak announce pasal belog meow yg baru
tp asik tangguh2 jer.

so dengan ini nak mengumumkan bahawa lepas nih,
sebarang peng-hapdet-an pasal anak2 bulus,
akan haku haku buat kat belogg nih...




































~..tadaaaaaaaaaa..~


klik [SINI] pun boleh ..


ape2 nak share/bebel/tanye, bleh ler terjah kat sane
& kehadiran furriends & jugak mane2 kengkawan
yg sudi bertandang/skodeng/jeling sangatlah dialu2kan
untuk berkongsi cite/pengalaman or cuci2 mata
pasal anak bulus memasing.
korang bleh jugak terjah:-

- belog2 pencinta kucen @ menatang ksyngn;
- petshop;
- klinik;
- website berkaitan;
-kucen/haiwan utk adoption
(sape nak iklankan kucen utk adoption, bleh gak, FOC k)

dan...
ape2 yang berkaitan dunia haiwan or whateverlah..
sharing is caring kan..??? *ngehehe


so, lepas nih haku xkan hapdet pasal anak2 bulus dlm blog nih
sbb dah x nak campur2kan mcm sblm nih *serabut woo*
dan belog nih pasnih akan haku set jadik "private"
(maybe mulai bulan depan)
atas sbb2 tertentu tp mane2 yg still nak follow,
nnt bleh arr send email ke


supaya haku bleh invite korang.
kiranyer haku bleh control sape yg follow blog neh
*wlupun x byk follower tp haku mulai seram sejuk
bila ade spy yg mulai pasang CCTV.
huhuhuhuhu

  • belog haku ni xde ler byk mane follower / fren sbb selama berblog nih haku xde ler bgtau sume org pasal kewujudan blog haku, tp haku SANGAT-SANGAT hargai semua kengkawan, follower, org2 yg salu singgah / sudi jengah belog nih selama haku berblog mulai 18/2/2009. (yer la..haku nih kan x glemer, & low profile orangnyer... *cett... heheh)
  • haku still nak keep in touch dgn korang semua, sbb tuh haku announce pasal perpindahan blog nih.
k, tu jer...
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ u olssss...
sekian, time kasey..
jumpa di sanaaaaa..!!!!!!!!!~
di sanaaaaaaaa....!!!!!
disaaaaaaanaaaaaaa...!! ;)

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget