✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Tuesday, 29 March 2011

# KARNIVAL ILMU@MAMPU 2011 ANJURAN MAMPU, JPM #

Seperti tajuk di atas, hasil yg haku dpt masa turun kat Karnival kat blok dpn opis haku tengahari tadi. Cam yg haku ckp lam entry sblm neh tadi, karnival nih x brp best sbb x brp meriah + x banyak diskawon pun. 10% jer. So haku sambar satu buku Koleksi Langsir. Nipis jer. Nasib baik abg yg biasa jual buku mughah2 smp 70% tuh x de bln nih. Kalo x, kopak gak haku. Bln nih nak kne simpan duit skit sbb nak g [EKSPEDISI KE PULAU KAPAS] ujg bln nih. hehehe

NP : RM9.50
after diskawon : RM8.60




haku berkenan patern nih,
kalo ade umh sirik, cam best jer wat langsir cenggini


♥♫☻ PHATLADY NAK MEMBEBEL ☻♫♥
haku x reti pun nak jahit2 langsir neh. sah2 tgn x berseni 
nnt buku nih nak kasik MIL tgk. sbb dia mmg amik upah jahit langsir.
kot2 dia dpt idea nak wat patern langsir baru.
tp biasanya bila haku tunjuk ape2 buku, 
dia ckp pesen tuh dah lame skit, pastuh dia sebut name2 patern baru
yg sumpah haku x reti pun dia nyer istilah2.
advance MIL haku tuh. cam tuh gak bab2 gosip artis @ cite Korea
tanye jer dia cemane jln cite & name pelakon..
sure dia blh jawab punye... 
huakakakak


pst : dia g umh haku xboring katanya, Astro ade cite korea baaaaanyak.. hahah


0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget