✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Monday, 13 December 2010

::JADUAL PERSEKOLAHAN TAHUN 2011::

~gmbr sumber incek gugel~
Salam U olsss,

Dah berlumut beloggg makcik neh... awww...! Baru ari nih semangat nak menghapdet sambil membersihkan sawang2 yg hado. thehehehe...

Hape????????? Ari senin lagik..?? heppp..!!. Sila jangan Monday Blues pada korang yang sedang bekerja di opis ye, pada yang surirumah / mr. mama  pun sure kena jugak ke tempias monday blues ni? daily blues adalah jawabnya, stress..stress..stress! **Haihh... bile nak abis stress daaaaaaaaaaa...??

Entry kali nih xde kene mengena ngan kucen or life haku tp sbb ari nih teramat free & tenet amatlah laju (pc baru kannn.. :p), so dengan semangatnya meng-surf tenet sambil membukak website [AIR ASIA] kengkunun nak tengok tiket flight yg murah utk next year. Niat di ati (asyik berniat jer) nak g cuti or blk kpg.. ntah jadi ker x... thehehe..

Memandangkan Jadual Persekolahan Tahun 2011 dah keluar ni (haku skodeng dr tenet k), boleh la korang plan tarikh yang sesuai untuk melangsungkan perkahwinan, pertunangan, melancong dalam dan luar negara, berkhatan (utk yg ade anak kaki 2 & meng-kasi - utk yg ade anak kaki 4) dan sebagainya. Bila dah ada jadual macam ni senang kita nak plan kan, dalam dah tahu pun, plan selalu tak menjadi, i ler tu, thehehe. Lets Jom (pinjam words yg incek hubby salu sebut bila nk g memane) kita mula mencari tarikh yang sesuai untuk memulakan plan…

1. Kumpulan A untuk negeri Kedah, Kelantan & Terengganu
2. Kumpulan B untuk negeri Perlis, Pulau Pinang, Perak, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Pahang, Sabah, Sarawak, WP Kuala Lumpur, WP Labuan & WP Putrajaya.

Kalendar Persekolahan Tahun 2011

Kumpulan A
PenggalCuti dan Hari PersekolahanMulaAkhirHari
IHari Persekolahan02.01.201131.01.201122
Hari Persekolahan01.02.201128.02.201120
Hari Persekolahan01.03.201110.03.20118
Cuti Pertengahan Penggal11.03.201119.03.20119
Hari Persekolahan20.03.201131.03.201110
Hari Persekolahan01.04.201130.04.201120
Hari Persekolahan01.05.201126.05.201120
Cuti Pertengahan Tahun27.05.201111.06.201116




IIHari Persekolahan12.06.201130.06.201115
Hari Persekolahan01.07.201131.07.201121
Hari Persekolahan01.08.201125.08.201119
Cuti Pertengahan Penggal ke II26.08.201103.09.20119
Hari Persekolahan04.09.201130.09.201120
Hari Persekolahan01.10.201131.10.201122
Hari Persekolahan01.11.201117.11.201113




Cuti Akhir Tahun18.11.201131.12.201144
Jumlah288
Jumlah Hari Persekolahan Termasuk Cuti Am210
Jumlah Hari Cuti Penggal78

 
Kumpulan B
PenggalCuti dan Hari PersekolahanMulaAkhirHari
IHari Persekolahan03.01.201131.01.201121
Hari Persekolahan01.02.201128.02.201120
Hari Persekolahan01.03.201111.03.20119
Cuti Pertengahan Penggal12.03.201120.03.20119
Hari Persekolahan21.03.201131.03.20119
Hari Persekolahan01.04.201130.04.201120
Hari Persekolahan01.05.201127.05.201121
Cuti Pertengahan Tahun28.05.201112.06.201116




IIHari Persekolahan13.06.201130.06.201115
Hari Persekolahan01.07.201131.07.201121
Hari Persekolahan01.08.201126.08.201119
Cuti Pertengahan Penggal ke II27.08.201104.09.20119
Hari Persekolahan05.09.201130.09.201120
Hari Persekolahan01.10.201131.10.201122
Hari Persekolahan01.11.201118.11.201114




Cuti Akhir Tahun19.11.201101.01.201244
Jumlah288
Jumlah Hari Persekolahan Termasuk Cuti Am210
Jumlah Hari Cuti Penggal78


Credit & Million Thanks To : Portal Rasmi KPM.

Nota Kaki x Musox : 
thn depan nak cuti2 ke mane plak hekk..hekk kuhekk...??? ;)
 

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget