✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Monday, 27 December 2010

*2 BANGLO UTK ANAK2 BULUS*

Setelah puas mencari, meng-klik tenet sana sini akhirnya haku anak2 bulus bakal mempunyai 2 banglo baru ..DIULANGI.. 2 banglo baru...!!! yang dah tentunya mengopakkan poket haku utk waktu terdekat nih.

Tapi kepada sesiapa jer yg x tau, x yah risau. Duit utk pembelian 2 banglo tersebut  akan keluar 100% dr account Maybank HAKU SENIRIK tanpa melibatkan pinjaman dr along2 or org2 yg x berkaitan. Pada yg knl dan sama bergiat aktif dlm arena pengucingan nih, mungkin tau haku xkan libatkan "poket" sape2 dlm minat haku yg ade sesetengah org lain x bleh terima.

Setelah ber-sms ngn owner banglo tersebut, dah telah menyetujui secara lisan/sms, maka sekarang nih haku dengan gigihnya berusaha mencari lori utk mengangkut banglo dorg dr damansara. Dan hrp banglo tuh sampai ke rumahku selewat2nya ujg mggu nih (klu xde pape aral melintang).

Dan selepas dorg memperolehi banglo baru utk mereka itu, insyaAllah haku akan senyap buat seketika dari melayan nafsu utk membeli apa2 jer brg2 online yg haku sukeh or jualan di opisku. xpe la..sekali sekala, kne la haku nih berkorban utk mereka demi kedua2 belah pihak2 yg terbabit yg x kan disebutkan disini. sob..sob..sob..

Hope nih jalan penyelesaian kepada masalah2 yg haku hadap selama nih dan hope bebudak berbulu tuh x naik lemak plak pasnih lepas pengorbanan yg poket haku buat.


.::Nota KhaKi MuS0x!::.

pic cage tersebut haku xnak haplod dulu,
takut x jadik.. tp klu dah selamat sampai ke umh kitorg nnt,
sebesar2 alam semesta, gambar akan ku haplod kat sini..
cehh...kompiden jekkk!! :p


PSTTT:  kepada yg tgh carik cage, bleh klik kat [SINI],
try arr tanye kot2 abelebel lg.
link tuh haku jumpa ms surf tenet pasal cage.
tp haku bkn beli dr org tuh.
x terjangkau dek poketku kalo angkat 2 ketuii.


0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget