✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Tuesday, 30 November 2010

::KEK PURRFDAY & CUPCAKES::

dr kul 11 sampai la skang neh (1.00am) haku berjaga semata2 tgh rambang mata nak pileh pic purrfdey kak & cupcakes yg haku nk order kat Kuching blk neh. Ari tuh dah ckp kat dia, bila haku nak & dah decide nak kek design KATAK! hahaha... haku sukeh yg pelik2, keroppi yg kiyut terutamanya tp apakan daya Naluri Kekucingan haku neh melebihi segala2nya, lantas haku telah men-decide-kan utk kasik dia beberapa design Garflied dan salah satunya yg haku berkenan adalah antara yg berikut :-




lagi satu haku nak order ialah Cupcakes..
utk anak2 sedaraku...design haku dh bg kat dia..
then terpulang kat dia nak buat cemane..
haku pun bukannya gheti sangat bab2 jari berseni cenggituh.
tau3 order jahh.. muakakak
dan sbb terlalu byk design cupcakes yg lawa2 laa
haku jadik rambang mata sampai x tau nak pileh..
apepun, x sabo nk tggu respon dr Hani esok...
yeahhh!!!!!!!!~

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget