✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Monday, 8 November 2010

::HAPDET NOV::

Last entry ari tuh 3/11, ari nih dah 8/11..bkn bermaksud nak men-sawangkan blog nih tp bila nak hapdet kat opis (time free), tenet & pc plak slow tahap khazanah alam purba warrior. bila nak hapdet kat umh, ada time malas plak wlupun hp & camera dah kat tangan nak tansper pic. time rajin, incek hubby plak guna pc dia. lappy  makcik masuk ICU semalam, ari tuh dia x bley detect pendrive nyer.

hmmmppphh...sakit dan berpenyakit cam tuan dia gak ler....


~HAPDET SEPANJANG MINGGU~
 
JUMAAT :: kemas2 umh, ptg kak ipar dtg umh ngn family dia,. Mlm kitorg g The Mines. Shopping kunun! (walhal shopping sipar jer pun kat Giant). Kunun nak pakai jenjalan. RM7.90 jer sepasang & haku beli 2 pasang. Korang cayo??????? alah...sipar getah jer pun..boleh laa tahan utk kaki2 ganas nih melangkah.  (dan bertambah sudaaa koleksi sipar2 haku yg ntah kat mana nak sumbat tuh..) cettttt...


SABTU :: sume bgn lambat. kunun penat lah shopping sipar 2 pasang tuh...muakaka.. pastuh incek hubby g beli bekpes aka brunch!. ptg lak kak ipar balik, then tunggu turn Haikal emskem boy dtg umah..dorg dr Melaka & tido umh  kami.. lame x jumpa dak kecitt tuh..!

yeayyy..!!!

AHAD ::satu hari men ngan Haikal. lasak sungguh dak kecit yg emskem tuh... ptg lak dorg balik Melaka. Sempat laa ptg tuh masak sup ayam & siakap sweet sour. Gmbr mekanan xdak, x amek pun. Yg byk amek, gmbar Haikal..ekekeke..


ARI NIH aka SENIN :: ..ghasa malas giler nak g keje... mau x malas, dah cuti dr ari Jemat (Dipabali), sampai la ahad, 3 hari kooo...!!!nak xnak, kne g jugak. sudehhnyer, 1 hari tersenguk2 dpn pc yg teramat lembab cam sipot khinzir iteww, menunggu loading dgn penuh kesabaran yg sarat di dada.. hadoiii..! Dugaan sunggoh...



0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget