✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Monday, 8 November 2010

::HAPDET BEE II @ 8/11::



HAPDET SAMPINGAN :: Mata Bee II haku tgk makin bengkak, lain dr ari tuh. ari nih dah seminggu wat treatment kat mata dia tuh. Memalam haku sapu ubat & titik ubat antibiotik lam mulot dia.  Xde ler susah pon cuma kdg2 dia suka kepit paruh dia kat kulit. Sakit gak ler tp laaaaaaaaaagi sakit kalo kne cakar & cengkam anak2 buloss tuh. Mata dia maybe makin bengkak sbb kesan ubat then sakit tu dh nak baik kot (teori sendirik yg x bley pakai) huhuh..

Hmmpph...esok lusa kne call Doc Jalila ler tanye ngape jadik cam tuh, ker tanda2 nak baik ker or samting kne buat balik kat mata dia.

Apepun,hope Bee II makin sihat, panjang umur & skang dia makin jinak + manja.. i loiiiiiiiiiike...!!!!!!!

psttt : as usual, pic masih jadik pekasam lam camera semesung ku itew... ;)

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget