✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Thursday, 25 November 2010

::DAH BLEH HAPLOD GAMBA??::


haku pelik lak ngan blogsempottt nih..ker tenet poblem ker lappy poblem...?? hari tuh haku punye ler eksaited lagi bernafsu haku nak hapdet pasal Bobo, stray milik kawan incek hubby aka jiran kami yg haku jaga utk seminggu sbb owner dia blk raya aji, tp bila hapdet...asik failed jahh oiii.. byk kali gak haku try,. imel pun sama.. 

haku try send pic dia kengkunun nak owner dia tau perkembangan Bobo guna gmail sbb yahoo haku dah berkurun alam x bukak. Biasa haku guna yahoo utk chat YM jer. Nak mms plak, haku nyer hp bile tukar2 hp ngn incek hubby, dia nyer setting plak lari2.. nnt la haku hapdet pic dia dlm neh...

so, entry pasal "CENAH & FAMILY" td haku try jah...tgk2 menjadik.. malas nak ckp byk... cuma bleh ckp, syokollll lah nakkk .... (syukur la nakk..)


0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget