✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Friday, 8 October 2010

::RESTORAN HASSAN, SEK.7 B.B. BANGI::

Kalo saya cite pasal "masak" kat luar, Restoran Hassan di Seksyen 7, Bandar Baru Bangi nih antara restoran yang saya salu g menjamu selera terutama Ayam Kampung Goreng. Lagi satu menu yang saya suka ialah Nasik Goreng Ikan Masin yang sangat la mabeles bagi perkiraan tekak & selera saya. Saya ckp mabeles sbb nasik dia mewah malatoppp dengan ayam, sutun & sayur. Harga mmg berpatutan dan rasa dia bg saya sedap (x tau ler tekak memasing kan..) 

Incek hubby saya penah tapau nasik goreng ikan masin kat Restoran Suraya Thai (x jauh dr situ), dan bila sampai umh, 2-2 kami terkejut beruk tgk nasik goreng yg saya x tau brp sebenarnyer harga yang patut dorang charge. Dengan nasik yg kaler pucat, daun sayur saya jumpa dlm selai 2 & ikan masin dia plak saya jumpa tulang jer. Lauk2 lain, tarak!! Harga?? Sama cam harga nasik goreng ikan masin kat kedai area situ. So, tuh ler 1st & last kami menapau kat situ. Sorry kalo saya cakap makanan yg kami tapau cam hampehh..!! Bukan x bersyukur, tp sbg kastemer yg dah bayar harga yg sepatutnya.. kitorg layak dpt makanan yang memuaskan. 

Sebenarnya saya x kisah sangat bab2 makan nih, incek hubby pun ckp cam tuh. Kalo mahal sikit tp rasa dia berbaloi dengan apa yg kita bayar, makan jer la. Kalo murah sekalipun, TAPI rasa x sedap.. nak ker tekak korang telan? hehehe.. 

So, ni lah menu yg saya ngan incek hubby order kat Restoran Hassan ari tuh..     

 Nasik Goreng Ikan Masin - ade udang, ayam & sutun ;)
sepinggan RM4 kalo x silap.


Ayam Kampung Goreng - seketul RM4 kalo x silap.


Nasik Goreng Ikan Masin x 2, Ayam Kampung Goreng x 2,
Sambal belacan, Air Tembikai & Air Limau Ais
TOTAL utk 2 org ialah RM19.90

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget