✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Sunday, 10 October 2010

*MISI EDIT BLOG & CAT BARU*


lately mmg MALAS semalas-malasnyer. nak hapdet-MALAS. nak bukak tenet-MALAS. Pendek kate, sume MALAS. tak dek mud jer ghasanyer. Masalah & konflik dalaman aka konflik pertengahan usia haku nih makin teruk. Sbb tuh haku menyepi jap dr memblog & mengFBkan diri. huhuhu. Mane yg tau poblem haku, dorg fhm sbb ape haku sunyi sepi jer terutama FB. Hadehhss... teruk sangat rasanya bile haku x reti nak menyabarkan & menyettlekan masalah dalaman haku nih. Nasib baik skang nih dah makin ok..tp kejap tuh dtg blk perasaan haku nih...huhuhuhuhu..

Ari nih plak, haku semangat giler nak bertenet, ngadap pc incek bebob dr ptg td. Incek bebob plak g sedium Kelana Jaya tgk bula, so nih ler time haku nak pinjam kongker pc dia. Sbb bila guna lappy haku sirik, rasa cam x best plak + slow. Haku nih plak bukan suke kalo x guna mouse, rasa pakinsen jek jari haku nih nak men-skroll. huhuhu..

Ekceli, dr ptg tadi haku dok create anak sedara haku nyer blog. Nih gara2 dah jumpa template baru yg lawa2 utk blog. So, haku meng-offer-kan diri nak buat utk dia sbb ari tuh dia mintak haku wat blog utk dia. Dan akhirnya tercipta laa blog dia yg haku ghasa lawa, simple & sehsuwaii laa utk remaja cam dia (edisi masuk carrier, hangkat sendirik) nguakakaka..!!! ada haku kisah???? :p

So, kejap lg haku nak bekerja keras meng-edit blog haku nih & tukar kepada "pemandangan" yg baru. asik tgk yg sama jek, haku dah nek buring dah..huhuh...

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget