✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Friday, 8 October 2010

::MEMBLOG::



Bila kt opis, semangat untuk memblog / surf tenet berkobar2.. Haippp!!~~ Jap..japppp.!!~ ehh..

No..!! No..!! No..!! 

Korang jgn hengat saya makan gaji buta tuli hokeyhh? Tp memandangkan sejak tuko opis baru nih (baru?? dh 4 thn pun) keje dah nak ke arah ala2 cam PA yang x berapa nak terlampau ala2 Mami Kirin aka Mia Kerin dah, saya just buat keje ikut arahan bos @ tugasan yg dia kasik. 

Kalo seminggu dia x kasik keje sbb dia ade miting / kusus / cuti or part keje yg dia bleh taip sirik or dia buat melalui imel, seminggu tuh jugak ler saya dok melangut depan pc yang sangat slow, serba daif hampeh ala2 zaman mesopolitik tuh.

TAPI.........................

kalo kat opis, bila pc/tenet slow tahap siput sedut pakinsen, semangat nak bertenet (surf tenet la tuh) jadik tergendala. Lebih lame menunggu nak bukak website dr explore website tuh.. mmg buhsan giler.. Nasib la labuuuu...  :p



So, kesimpulannyer, xde sape2 bleh salahkan saya kalo saya teramat ler FREEEE dan kalo ade jugak yg mempertikaikan ke-FREE-an itew, ianya adalah didorong oleh ghasa ke-jeles-an tahan tepu yang dtg dr lubuk ati yg masam..kui3x.. :D




DAN.........................




Bila kat umh plak, saya jadik malas nak on9 or hapdet blog. Byk dugaan dr anak2 bulus kaki 4 tuh. Time nak bukak lappy, surf tenet, time tuh dorg sibuk nak golek2, masa tuh berebut nak dok kat riba & yg lebih dasat, sekor2 sibuk nak pijak lappy...haihh... sudahnyer, semangat nak mem-blog jadik tervantuttttt.. dan blog yg lagi "satu" itew, sudah bersawang... hadoiiii :p

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget