✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Friday, 8 October 2010

::"MENAN" BARU::

29/9/2010 ari tuh secara rasminya saya dh dapat "menan" (mainan laa) yg terkini. Tuh pun setelah puas saya memujuk dan merajuk untuk dpt greenlight dr incek hubby. Sebenarnya saya dapat offer "menan" baru nih dah lame dah, masa saya jaga sekor stray cat yg opismet incek hubby aka jiran kami rescue after kne tinggal ngan ibu stray cat tersebut untuk seminggu. Memandangkan masa tuh incek hubby ckp tggu dulu, saya pun.. "tunggu dulu" jugak ler.. dan akhirnyer, dapat jugak ler menan baru tersebut. Iaitu ............

.......sepasang burung LOVE BIRD...

Kaler biru nila & ijau petronas. Jantina 2-2 jantan. Burung nih ikut pemilik asal adalah drpd keluarga burung Nuri tp x google pun lg pasal breed & cara penjagaan & breed nyer.

So, pasnih makhluk2 berbulu kaki 4 di rumah seramai 6 hekor tuh akan jadik cam gambar di bawah setiap masa kalo tanpa pengawasan..... ngeeeeee hehehe... :p


yg berpotensi utk kasik ancaman besar kepada menan baru
nih ialah Si Chello aka Samseng Sg. Chua & Si Wiwi Ratu Buli.
Sebab masa saya tansper-kan Love Bird nih
ke dalam cage baru3-4 mlm yg lepas,
dorg 2 hekor nih laa yg byk bunyik, yg dok mengekor
sambil terloncat & melompat nak naik cage love bird.
hatoiiiiiiii... :-s



0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget