✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Wednesday, 1 September 2010

*SHOPPING RAYA @ JJ CHERAS*

posa x abes lg haku dah bukak entry pasal raya. ngeeeeee ehehe.. hokey la dr blog x hapdet kan... nk cite sal semalam sempena merdeka, pegi ler JJ Cheras kengkunun nya nak shopping ghaya. Ekceli nak pegi lam kul 11am cam tuh tp dek kerana incek bebob agak kemalasan, last2 pegi ptg. Tuh pun ptg tuh plak ujan lebat kat Kajang. Sepatutnya kuar dr umh kul 3.00-4.00pm, last2 kuar kul 6.00pm. x kira lg dengan incek bebob nak g klinik amik ubat semput dia, pastuh dengan jem area ke JJ tuh. Last2 berjaya sampai sane dekat2 kul 7 yg mane sume tmpt2 mkn dah fenoh.

Last2 kitorg pegi Watson beli air mineral & cekelat wat alas perot. pastuh tapau naget & udang hot & spaisiiii @ kepsi buat ilang lapar sblm g shopping. Dah namanya lapar, kengkunun nak alas perot, last2 x menyabar, g makan jugak kat Sikret Serepi sblm shopping. Haku mkn Laksa Swk & incik bebob mkn Lasagne Beef. Sedapp!!!!~ ( **Haihh...haku mmg malas tol bab2 shopping pas makan neh. Jadik x smangat. Tp demi nak beraya, ku gigihkan jua kaki neh melangkah.)

Kat JJ semalam ramai giler org tp yg ramainyer Chinese haku tgk. maybe sume amik kesempatan cuti umum kuar ngan family. Pastuh kat JJ ade pertandingan pakaian beragam. Pix xde, lam hp incik bebob. hehehe

Masuk JJ, haku dh x reti nak pileh ape. last2 beli sepasang sandal raya yg lembut & sesuwai utk org tua, sbb nak kasik kat mak haku. sblm nih berkenan yg kat Walk In Alamanda tp incek bebob ckp x sesuai utk mak sbb agak tinggi (haku nih salu main belasah jek & ikut lawa kaki aku memakai jer, untung2 bleh pinjam time blk) wakakak...!! :p

Haku plak beli sandal raya plak (byk la sandal raya, sandal keje senonyer sbb beraya pun kat umh jek) :p Pastuh berkenan tgk jam yg sales 70%. Haku nih mmg xde plan langsung nak beli jam tp sbb nampak less 70% tuh, haku jadik lupa daratan & gelojoh. :p Tp nasib baik incek bebob pun nak beli gak. Alaaaa..jam murah jer pas less nyer..... bleh wat tukar2. pas beli jam, baru ler carik baju incek bebob. itupun puas haku paksa sbb mula2 dia tanak. *haihh..

Dia ckp bkn nak raya sgt tp bg haku sekali sekala kne gak ler beli wlupun bkn utk raya. asik2 baju same... kaler dia pileh pun kalo x haku bising2, asek amek itam, coklat, itam, coklat. ntah ape berkenan sangat 2 kaler tuh smp x de kaler lain.

layan jer la pix nih... mls nk membebel byk...bulan posa kan... muakakaka... :p









3 comments:

  1. wahhh.. sakannya ko soping juls.. diam tak diam dh dpt sandal ngan jam tangan erk.. takpelah sethn tak skali.. borong jgn tak borong erk.. ekekeke..

    ReplyDelete
  2. amboi..
    sopink sakan kawan kita nie.
    siap beli jam bagai.
    neway cantik jam n sadal tue..
    selamat hari raya lia.

    ReplyDelete
  3. MINIE :: haha...ko cam x tau haku neh..kalo dh nampak perkataan "SALES" tuh, mmg cepat jek tangan ala2 pakinsen capai brg.. tgn x brp nak, tp ati nak.. tp xpe..setahun sekali jer pun borong.. ekekek

    ReplyDelete

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget