✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Wednesday, 21 July 2010

*PIC STRAY KITTEN*

tadaaaaaaaaaaa..!!!! nih la pic si kecik yg wife member incik bebob rescue kt blkg umh dia tuh. Siyesss mula2 haku tgk dia, mmg haku jatohhh ati tgk corak marble dia yg sungguh......... Subhanallah.. Cantik kan makhluk ciptaan Allah nih. Sian dia kne tinggal ngn ibu dia. 

Nih pic hari 1st dia haku bwk blk utk jaga seminggu nih. Sbb katanya member incik bebob tuh nak bela sbb jantan. Tapi..kalo dia x jadik bela, maybe haku akan amek dia & put for adoption supaya dia bleh dok ngan owner yg blh jaga dia baek2. Ari aku amik tuh, xde ler garang sgt. Hissing pun maybe sbb dia rasa terancam. Tp time haku kasik mekanan kat dia, dia x sentuh langsung pun, smp mlm x berak2. Last2 haku force feed dia. bg wetfud. Mula2 tanak, bila wetfud tuh masok mulot kecit dia, baru dia tau wetfud tuh sedap gile. Haku soh dia mkn sirik, licin hengko!!! hahah..Pas abis mkn, haku kasik air guna syringe. Dan..hasilnyer..perut dia membuncit kekenyang...tp chumel..!!!

Ari neh haku try main2 ngan dia, manja pulak. Tp yg x tahan tuh..mak dia asik hissing haku dr kejauhan tgk haku men2 ngan anak dia. Memalam plak, mak dia dtg dok tepi cage. Ati aku nih tersentuh jugak tgk kasih syg sorg ibu wlu setakat kucen sanggup dok tggu anak dia. TP haku eran knp org bleh buang @ bunuh anak yg asal dr darah daging sirik, kandung 9 bulan. Manusia yg Allah kasik akal x leh fikir ker..?? (emo sket)

Enjoy pic dia... pic ari neh pun hade..jap g haku masuk next entry plak, mls nak campur2 lam entry neh. kang panjang sangat. ;)

nih dh mo mkn sirik pas haku force feed dia.
menambah 2x hokeyyy!!! :p

nih 2nd round mkn. haku letak lam carrier. 

mamam pun cam takot2 jek..


nih dia tgh jenguk2 "member" yg dok keliling
carrier dia. yg luar sibuk cium2 bau wetfud. hahah


Sume eran tgk si kecit nih. Tp sume ari tuh dok
pakat mood. Bleh plak hissing sesama sirik.
eran plak haku neh. salu x de ler smp cam tuh,.
ngn haku2 sekali kne hissing kalo pegang2 dorg.
adehhhh...!!!

kan haku ckp..LISIN....!!! 


siyess..haku ade tgk lam mudah.my, 
ade sekor kitten corak ala2 cengginih yg kununnyer
"Bengal" rega RM800 kalo x silap..kui3x..

budak gendut neh cam biasakkk larr.. 
dok intai2 carrier tuh sambil cium2 bau.
walhal dak kecit tuh haku dh letak lam cage luar pun :p

muka x puas ati, x jumpe mende...hahaha

2 comments:

  1. FIZAN?>> ha ahh..mmg lawa..kalo panjangkan bdn dia, lg nmpk kelawaan corak marble dia tuh... kalo dia dok cenggitu jek, x nmpk sgt..agak2 bleh jual x rega RM600, murah skit dr yg dlm mudah.my. Pastuh akak letak nama dia "Kucen Bengan utk dijual". kui3x..!!

    ReplyDelete

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget