✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Tuesday, 27 July 2010

*MENGGANTI POSA + ME-NYETTLE KEJE*


ngeeeeeeeeeee....!!~~
org len dah abis ganti posa dah. dah bersenang lenang menikmati mekanan yg sedap2 sblm posa blk tp hari nih haku baru setat terhegeh2 nak mengganti posa. ade belen lg 3 hari. ari tuh ade ganti pas raya pastuh x abis plak (kes jamuan raya & rumah terbukaKKKKK) byk sgt la tuh. adehh.. haku bkn bleh kne "goda" ngn mekanan sdp2 cam tuh. huhuhu...

cam biasa, bila haku baru setat2 nak berposa @ berlapar.. mula ler sakit kepala. berdenyut2. demi nak melupakan rasa sakit tuh, thari haku membuta jek kt meja. ingat nak turun bwh beli mekanan utk bukak posa in case ler blk lmbt ari nih...tp pas call cik siput, x jadik turun bwh sbb ptg nih nk g Alamanda ngan dia. bukak posa sambil belanja dia mkn. ari tuh cik siput belanja haku makan Kepsi, time teman dia amik barang baby dr supplier dia. So, nih time haku plak nak banje dia. asik org banje, segan plak perut haku neh. kui3x.!!!!~ Thanks yer cik siput, moga murah rezeki kamoo.. & bisnes bertambah maju. amin!!

hari nih FB pun x aktif, hapdet status/aktvt jek. blog nih pun hapdet sambil2 haku wat keje. bosan ngadap fail hijau, ngadap belogg ler plak. rilis tensengggg. mggu depan nak cuti blk kpg incik bebob kat Kantan (Kelantan laaa..haku kan salu rosakkan bhs & nama :p) Shopping pra-ramadhan kununnyer.....

shopping???? banyak ker duit hengko puan juls?????
cam kaya gempak jer nak soping yek! Jimat weiii jimat..!!
kate nak mengganti balik RM dlm ASB...
kuar RIBAN, masuk PULUHsen je yek???!!!!!!!

koh3x..!! senonyer haku pun x tau nak soping ape raya thn neh. baju2 sume dah siap tempah kat Kantan. Yg bayar upah & sulam..INCIK BEBOB. persiapan raya? xde sangat.. sbb blk Kantan. tuh pun x lame. cuti dh abes (asik EL..EL..EL..padan muka!!) kalo blk SARAWAK, yer la kot... umh sirik pun xde mende sangat nak prepare. sape la pun nk dtg umh. :p 

so bila nk cuti mggu depan...maknanya mggu nih keje WAJIB di-settlekan. nak2 plak 5S dah setat. tuh yg sibuk sikit. segala barang2 haku kat opis dah 4 kotak bwk blk. ptg nih last 1 kotak nk bwk. keychain2 x bley dah gantung2. ish3x..! xpe la. janji opis dh kemas2. keje dah settle sume.... baru sinang ati mo cuti.

hepp...heppp...huyeeyyy..!!!!!!!!!~ 

hepp...heppp...huyeeyyy..!!!!!!!!!~

hepp...heppp...huyeeyyy..!!!!!!!!!~

W
W
W
W
W
W
W
W
W
W
W

**buang tebiat?????????????   

2 comments:

  1. lin pon ada 1 hari lagi lum ganti poser.
    malasnyaaaa

    ReplyDelete
  2. LIn ::ganti..jgn x ganti...nih setat nak mengganti baru dah...adoiii...jamuan raya sana sini plak.. :p

    ReplyDelete

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget