✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Friday, 4 June 2010

*IBU BUANG ANAK??*

ari senin lepas haku g Klinik An-Nisa @ Sek.7 BB Bangi, ms kt dlm klinik tuh terdengar kucen ngiau2 kuat giler. budak keje lam klinik tuh ckp ade kucen kat kedai sblh. kecik lg, kne tinggal ngn mak dia. dia nak amek, serba salah. kecik sgt. takut nak jaga. so, pas dapat mc tuh, haku terus g tgk. ade mamat kat situ ckp kucen tinggalkn anak dia kat situ, sekor jer. umo maybe 2-3 mggu kot sbb dh bukak mata dah (memandai jer teori haku neh) :p. ank kucen tuh plak kuat giler mengiau sambil nak panjat2 kuar dt kotak tuh. haku bajet dia dah lapar giler tuh. gulpppp!!! sian tawwwww..!

mamat tuh soh haku amek, haku dh serba salah. haku amek, sape nak jaga?? kuar 7 am, blk 7 pm. same gak lapar kat umh xde org nak kasik susu. lgpun Rusty dah lame pas beranak, xde air susu dah kalo nak wat ibu tumpang pon. Kalo haku tinggal gitu jer, lg sian kucen tuh xde mekanan @ susu. haihh...masa tuh dah serba salah dh. haku pandang muka incik bebob sambil wat mata itam makin membesar (cam kucen lam cite Shrek) ngn wat muka sedey kengkunun nak mintak permisen kalo tpaksa nk bwk blk.. (taktik!!)

nasib baik laa dlm haku tgh berkira2 nak rescue ke x, dtg sorg abg tuh, dia ckp dia nak amek. dia ade byk kucen kat umh. fuhhh..!!! settle 1 masalah. haku smpt ckp time kasey kat abg tuh sbb tlg jaga ank kucen tuh. lega sangat2! kalo haku blk jugak tanpa bawak ank kucen tuh ari tuh, mau haku x tido mlm & serba salah + rs nyesal...



0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget