✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Friday, 21 May 2010

*TENSIOTTTTT..!!!

tensiotttt!!!!
tensen + siot...
tensen betol ini malam bila...

1) salur air kat toilet bilik bebudak tuh sumbat..!! haku dah pam dah byk kali..jirus air panas, sume xjadik.. tensenn!!! nak jirus lantai toilet dorg kne tggu air sejam baru nak surut..incik hubby ckp maybe sbb ujan, si lubang saluran air tuh penuh...haihhh..sampai bile nak tggu nih...bebudak tuh asik poo je keje....tensennn!!!!

2) bila salur air kat toilet tuh sumbat, alas kaki haku rendam semalam x bleh nak basuh. sbb hos dr mesin basuh terus masuk ke lubang salur air. kalo haku basuh jugak, alamat banjir ler bilik air tuh. bila bilik air tuh banjir, bebudak tuh x nak poo dlm toilet..kang poo merata dlm bilik, haku lagi tensen!!!!!

3) besok dah ari jemat, HARI BIBIK SEDUNIA..hari nak membasuh baju2, selimut, cadar, sarung bantal, alas2 dapur & segala2 yg patut dibasuh...bila dah sumbat, adakah haku perlu basuh baju secara manual??? kalo manual tuh x kisah la... tp bab2 nak keringkan baju nih.. dengan cuaca ptg2 skang nih ujan..kompom bau hapak kalo x kering btol2.. tensen..!!!!!

4) Rusty - Mek Tot tuh memekak 24/7 cam nak pecah anak tekak. dia dah GATAL nak kawin lagikk!! paling tensen bila dia amik port berdiri betul2 kat tingkap buat sora cam kne jirus air panas @ kne dera. Haku dah naik segan kat jiran. Kalo couple indon + bangla blkg umh tuh, haku x kisah laa. nih jiran sblh kiri umh haku dah ade kat umh. dulu umh kosong xpe laa..nih dorg dah duk umh tuh, pastuh haku dengar dorg masak2 kat dapur, lagi maluuu. jam tuh gak laa Rusty test power sora dia sampai cam nak tercabut gegendang haku nih dengar sambil kecutkan perut nahan malu. ntah bile nak stop & haku eran..x sakit tekak ker memekak memanjang 24/7 & xde rasa kering ker tekak tuh???? tensennn!!!!! bila haku masuk bilik dorg, dia senyap, baru selangkah haku kuar, lagik KUAT dia jerit. tensen..!!!!!

5) tabung duit syiling Froggie @ Happy Frog dah pecah. errr..bkn pecah tp gam dia cam terbukak. nasib baik haku pasan tadi. kalo x, mau berderai berterabur duit syiling tuh. nampak gaya lepas nih kne tukar tabung ler..terpaksa la guna tabung Froggie tuh utk jadik tabung Rusty & anak2. Sbb haku masuk duit ketas lam tuh. xde ler memberat, pastuh terbukak balik. sayang wooooo tabung tuh...haku nih peminat @ "pengoleksi" ape2 jer bentuk katak @ froggie. x sampai setahun dahhhhhh rosak,.tensen...!!!!!!

so, sblm haku makin tensen,
sblm haku jadik bengong,
sblm haku jadik musan x tentu pasal,
sblm haku bertukar kaler IJO KATAK..
bek haku tido awal......
chow...!!!!!!!!!!!!!!~~

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget