✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Monday, 10 May 2010

*KEK LAPIS SARAWAK*

LAPIS MATAHARI

LAPIS PUA KUMBU


LAPIS MYVi
MMC 42 (amende ntah)


LAPIS PAGODA


MUTIARA

MERDEKA KE-50


LAPIS MASAM MANIS

LAPIS MARA


LAPIS MADU BELANG


LAPIS KUCH-KUCH HOTA HAI

LAPIS L.O.V.E


LAPIS BATIK SUTERA

LAPIS STRAWBERRY COKLAT


LAPIS TV3


LAPIS KASIH RAMADHAN



HANTARAN 3


BINTIK KASIH


HANTARAN 1


HANTARAN 2


FAMA


DOUBLE BERRIES CHEESE LAYER

AF
BN
BINTIK-BINTIK


BERLIAN
LAPIS ASMARADANA
::~NOTA KHAKI MUSOX~::
  1. untuk santapan mata SAHAJA..!! (pembersihan PC).
  2. JANGAN tanye haku terer ker x buat wlupun haku org Swk dan JANGAN order dari haku sbb haku x pnh bljr & x pnh gheti pun nak buat kek lapis nih wlupun buku resepi menimbun kat umh.
  3. bahan3 nak buat kek lapis nih sesetengah nyer hanya ada kat Swk dan tuh salah satu sbb haku malas nak buat (bila dah beli bahan, xde mud plak nak try. last2 xpayed cam tu jer)
  4. haku MALAS sebab wat kek lapis nih LECEH & byk STEP2. pastuh kne konsentret & kretippp wat dia nyer layer. Ooouchh..!! itu BUKAN haku orang nyerr..!! hahaha..
  5. SEKIAN, TIME KASEY & SELAMAT TELAN AIR LIUR yer... ngehehe

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget