✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Saturday, 29 May 2010

*JUSCO TMN EQUIN*

ptg td pas ujan reda lam kul 5.30pm, haku ngn incik bebob g JUSCO Taman Equin. Sbb utama g ialah nak beli adiah kawin Aki @ Zaki, kazen haku besok kat Juasseh, Neg. Sembilan. Pening jugak ler nak carik adiah. x tau nak beli ape. Nak beli set pinggan mangkuk & gelas melas dah besa sangat. Mula2 cam nak carik set cadar, pastuh kot2 ler dorg nyer set katil King plak, last2 x jadik. So keputusan muktamad, haku g beli Deep Fryer Set seperti yg tertera dalam gambar di bawah. ;) (lepas nih Fiza, wife Aki kne ler masak selalu yekk) :p

dah settle beli adiah Aki & terbeli brg sirik, kitorg terus pecut g pasar tani putrajaya plak. tujuan utama nak amek baju yg haku tempah 2 mggu lepas. Ekceli baju tuh dah lame dah haku anto iaitu sblm posa thn lepas lg, tp sebab x "erjen" + haku salu x ingat nak bawak baju contoh..maka hari nih baru ler siap baju tuh.

dan sebab tlalu lama jugak + salah haku x amik cth kaler baju tuh jugak laaa, semalam kat pasar mlm Sek. 7 BB Bangi haku cam org giler kelam kabut membeli tudung kaler pink kunun nak mecing2 sampai 2 helai [(i-pink+krim) & (ii) pink pekat] dan ari  nih plak haku beli lg satu tudung tp kaler pepel. Sebabnyer kaler sebenar baju tuh ialah pepel dan BUKANNYA pink seperti yg haku main agak2. MORAL OF THE STORY UTK HAKU SIRIK : len kali gunting sikit kain tuh nk mecing ngan kaler tudung


adiah yg x seberapanyer utk Aki. hope korg suke ler yek.

 nih la brg yg haku terbeli tuu. Sale 70% hengko!
Akemi Party - Queen Fitted Sheet nih N.P: RM119.00

nih dia nyer sarung bantal 
gmbr tuh la buat haku terus sambar x fikir panjang.
sbb haku jrg jumpa corak2 cengginih!

nih plak bolster case @ bantal felok dia. 
beso giler gmbr dak buluss tuh. i laikkk..!!!! ;)

 nih dia nyer cadar. ade 2 hekor dak buluss.. ngehehe

 MOTIP PEMBELIAN : 
a) pisau tecit - kunun yg kt umh asik tercabut
(pisau yg nih dia nyer pemegang bukan pastik tp besi)
b) pisau besar : incik bebob yg nak beli ;)

 ngapekah makcik gendut iteww tiba2 
menginterpremkan diri lam blog nih???

MOTIP : testing baju amik td & tudung skalik.
dan tudung tuh laa last yg makcik tuu beli
pas salah beli 2 helai tudung kaler pink.
gile jauh giler imaginasi mecing kaler :p

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget