✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Saturday, 22 May 2010

*DORANG DAH MANGiiii!!!

anak2 bulus dah mandi..
dah mangi2 (wangi) dah...x musyuk cam semalam..
mek tot Rusty & Wiwi dh mandi thari td.
 Cheesedale, Chello, Chester & ChiChi  mandi ptg td..
 nih la pix dorg. memasing tgh keringkan bdn.

Rusty @ Mek Tot tgh golek2 mintak gosok.


Wiwi nih cam biasa la. Wat hal sirik. 
kejap2 dia dtg nak manja2. ngeehehe


Chello, pas mandi berdesup lari selamatkan diri
cam kne dera la aksinyer. takut x tentu paseiii.


ChiChi, bujang pendiam tp manja ya ampuuunn..


Si Gendut Cheesedale

last, Si Gendut Chester

so, utk weekend nih..tugasan melibatkan anak bulus
spt mandikn dorg, tukar pasir & kemas + mop bilik
dorg dah settle..so besok hari minggu, 
mommy bleh ENJOYYYY..!!!!

4 comments:

  1. sayer suke mektot!! hehe tyme die melalak2 tu mesti comel kn,,,tp in the same time rse nk picit2,,hehe

    ReplyDelete
  2. CIK KERM>>thanks..hahha...haa ahh.. rse nak picit2, gigit2, tutup mulot rapat2 & pelok kuat2 sampai dia senyap.. muakakakak

    ReplyDelete
  3. haha bg pengsan la senang akak,,die tgh gatal2 tu,,,bagi kawin ah senang!! hehe ikat je mulut die,,ekekek kejamnyaaa~ nnt post la video die melalak,,nk tgk kehebatan suara mek tot tot!!

    ReplyDelete
  4. x bg kawin dah. cukup ler mek tot tuh kawin tanpa nikah 3x. Anak dia 1st kawin 2male & 1f(Chello, ChiChi, & sekor (Chellom) adopted tp dah ilang ms kat tuan baru dia. yg tinggal 1st generation tuh ChiChi & Chello jer la. 2nd kawin 1male & 1f (CheeWy -mati umo 10 hari & CheeZy - ilang bulan 5 thn lepas. last dia kawin dpt 2male & 1f (Cheesedale, Chester & Chelsea - adopted).

    so, pasnih dh x nak kawinkan dia, seronok byk kucen nih tp kalo perangai cam dorh tuh, ya ampunn penatt!!!

    nak amik video dia tuh payah skit. time ade dpn kita, dia senyap, kita jln baru selangkah, dia tarik napas kuat2 amik high pitch..muakaak..kalo ade kang akak masuk k...ngekekek

    ReplyDelete

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget