✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Sunday, 16 May 2010

*CAGE UNTUK DIJUAL / CAGE FOR SALE*

 "banglo" 3 tkt nih haku URGENT nak let go.
sbb dah x mampu nak menampung berat 2 ekor gendut
melebihi 5kg dan sekor yg agak panjang (sume male) kat umh nih.
jarang guna senonyer sbb bebudak neh duk dlm bilik jer.
hanya digunakan utk mengurung sesape yg nakal
@ time ade org dtg umh.
so, sbb yg nakal 3 hekor nih, dorg ler yg duduk
buat sementara dan haku plan nak amik yg lebih besar.
sian tgk dorg x bley nak gerak2 sangat.

banglo nih sesuai untuk kucen saiz sederhana,
bleh ejas jadik 3 tingkat or 2 tkt.
keadaan banglo nih bleh tgk sirik seperti gambar2 di bwh
yg haku amik petang time cuci cage.
(biasa haku cuci cage 2 mggu sekali)
sape rase nak @ berminat bley email kat
eenajulia@gmail.com.
thanks ;)




makhluk dlm tuh haku x paksa dia duk lam tuh,
xde niat nak jadikkan dia model tak berbayar, ha3x
dia sirik yg nak masuk. lame x duk lam cage agaknyer
sbb dia ngan lg 2 ekor dlm bilik jer.
sbb dorg tuh xde nakal melampau cam yg 3 ekor tu.




 memandangkan dia dah posing cantekkkk punye,
so korg bleh bajet2 ler dia nyer besar cage yek..
ukuran xde, kne carik blk lam pc kat opis..
kalo ade nnt haku hapdet kat sini.

** lupe nak ckp, kaler cage nih ialah bronze/brown,
dan masa beli dulu org yg jual tuh antar ke rumah.
so kalo sape nak, blh tgk dulu, kalo x jadik x pe,
kalo jadik...byr & amik sirik kat umh.
xde penghantaran.
ngehehehe....

4 comments:

  1. hehhe..
    sama cam yang lin beli tuk denis.

    ReplyDelete
  2. LINDA>> ye ker..?? linda nye cage ari tuu saiz ape ekk..?? ingat x? kot2 ade kat kotak dia ke.. nih tgh pening nak carik ukuran dia. takut terbeli yg kecik sama cam kat umh nih nnt plak.

    ReplyDelete
  3. ade lagi x cage nie???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ANON >> ade tp x jadik jual.. nak letak anak bulus yg saya rescue sblm put for adoption.. sorry k ;)

      Delete

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget