✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Thursday, 27 May 2010

*BULAN DAH PERGI SELAMANYA*

Entry nih khas ditujukan buat Nana, salah sorang member Petfinder yg baru kehilangan anak bulus kesayangannya pada hari ini jam 11.00am. Rasa terkejut sangat2 bila dpt call dr Nana jam 12 thari td bgtau yg bulan dah "pergi" kul 11 am.  Namun haku dah x tau nk ckp ape kat Nana, cuma blh mintak dia bersabar dengan ujian nih. Sebak dgr dia nangis. Haku dpt rasa ape yg Nana rasa time tu. Kisah Bulan bleh tgk kat blog Nana kat entry [TENTANG BULAN]. Ari tuh masa baca entry pasal Bulan, mmg haku terkejut sangat2 sbb x sangka Bulan yang nampak sihat jer tiap kali haku jumpa dia masa cat show, rupanya ade penyakit yg sungguh x diduga.

Secara peribadi, haku turut menangis bila dengar pemergian Bulan sbb haku dh byk kali jugak jumpa dengan Bulan nih masa catshow. Bulan sekor kucen yg sangat lawa, dengan bulu bersih berkilat, nampak terjaga dengan baik. Penuh kasih sayang.

Apapun, Nana dah cuba buat yg TERBAIK utk Bulan, dan Bulan adalah sekor kucen yg kuat..dapat bertahan selagi terdaya buktinya Bulan terbang bersama Nana sekali ke Sabah, bukannya terpaksa tinggal di klinik & menghabiskan saat2 terakhir tanpa Nana di sisi. Mmg ditakdirkan dia pergi bukan di depan mata Nana sbb dia tau yg dia tak nak Nana bersedih tgk keadaan dia. Dan dia pergi membawa bersama kasih sayang Nana & family :'(

"..Bulan Sayang,
Andai pergi mu penyudah derita,
biarlah kenangan bersamamu, 
kekal selamanya.."


~GAMBAR-GAMBAR BULAN DALAM KENANGAN~
Cat Show @ Midvalley 5/7/2009


Cat Show @ Midvalley 1/11/2009





Cat Show @ SACC Mall, 13/12/2009- YANG TERAKHIR :'(
 Bulan, May You R.I.P..

.::Nota Pilu::.
buat Nana (Couple No. 1 & 2 dr. kanan), Luqman serta family,
semoga tabah menghadapi dugaan nih.
Benar, berat mata memandang, berat lg bahu yg memikul,
tp percayalah..ada hikmah disebalik semua  nih.
kita dah cuba buat yg terbaik tp takdirlah 
yg menentukan segalanya.
yang lain still memerlukan Nana..

~salam takziah dr kami semua~

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget