✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Tuesday, 23 February 2010

*SHOPPING BARANG BABY*

Shopping barang baby???????? Sapa??? Haku?? Tajuk cam gempak..Tapi BUKAN haku. Ekceli shopping barang baby Hany & Abg. Faiz. Kisahnyer........

Ari Sabtu 3 mggu lepas (6/2) sblm kami blk Kelantan,  Hany x-hosmet aka matchmaker haku mintak temankan dia beli barang baby kat Fabulous Mom (pengaruh iklan dlm Facebook ler nih) kat TTDI. Jauh giler nk shopping brg2 baby! Tapi...mengenangkan dia x-hosmet aka matchmaker haku & hubby, so haku yg mmg xde ape program weekend tuh bersetuju utk temankan dia.

Mula2 tuh eran gak, dlm ramai2 kwn dia...ngape dia ajak haku? Tp hubby ckp maybe dia betul2 rasa nak kongsi "kegembiraan" dia ngan haku, maybe sbb tuh dia nak haku temankan. Hubby haku x kisah haku nk g mana2 tp memandangkan nih nak temankan dia yg tgh sarat, so hubby hrp haku fikir mende tu sbg satu perkara yg positif. Ekceli dia tanak haku sedey2 bila haku mengelak dr jumpa bkl ibu2 yg sarat cam tuh. Mula2 tuh mmg ada rasa sikit perasaan lain dlm ati tp bila fikir2 blk, haku kne anggap mende nih sbg permulaan yg baik dan x nak fikir mende2 yg menyakitkan & menyerabutkan kepala hotak haku nih (tol x Mak Iti & Minie????). Sampai bila laa haku nak meminggirkan diri idup dlm dunia sendiri & sekali sekala kne fikir yg haku ade org lain kat sekeliling terutama kwn2 haku. So, wlu ada dlm ati perasaan sayu tu...haku paksakan diri utk menerima dan berkongsi kegembiraan tu dengan sebaik mungkin. Semoga Allah bg haku kekuatan utk melawan sakit & tekanan nih InsyaAllah....

nih yg kedai tkt bwh. brg mhl sket ..
kt tkt ats ade Flea Market. brg lg mughah2
haku sempat la sambar stokin, botol syusyu
(nak kasik org laaa)


tomeyyy kan tasyut tuuu..:p (kasut)

mende nih kalo ade kat umh haku,
mau berpesta budak berbulu 6 hekor
tuh dlm nih. Ala2 katil otel 5 Bintang. huwakaka


zmn skng nih dh canggih manggih
brg baby senang nak dpt + byk pilihn ;)
mak iti & minie : biler ekk nak shopping cam neh:(

.::Nota KhaKi MuS0x!::.
blk tuh lapar giler. kuar umh x smpt mkn.
so otw blk, singgah MekDunel (McD)
tapau Dabel Cis Beger (Fast Food-Fast Die)
adoii laa..bile la nak elak selalu mkn2 cam neh????

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget