✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Sunday, 31 January 2010

* WORLD OF PETS, SEK. 7, B.B. BANGI*

Tadi masa g antar bebudak 2 hekor tuh utk neuter kat Klinik Mesra, Sek. 7, B.B. Bangi, sempat singgah kat petshop yg baru bukak. ari tuh ade ler g lalu depan tuh tp x sempat nak singgah cuci2 mata.

Nih antara gambar yg sempat di amik. Nak ambik gambar menatang kat situ, x bani sbb tgk 2 org dlm kedai tuh (maybe owner @ pekerja) cam siyes jer. Kami masuk, xde pun ucapan selamat datang @ pertanyaan mesra  nak carik ape seperti mana biasa kedai  lain yg ramah mesra sambut tetamu. Rasanya tadi tuh byk haku yg terpaksa meramah2kan diri tanye soalan itu ini psl menatang kat situ. Iskk..cam xde nafsu & ke-eksaited-an nak datang kedai tuh salu klu cam tuh layanan. Brg2 pun xde yg harga promotion lagik. Selamat RM haku. huhuhhu

 
signboard punye la menarik kaki nak masuk..
korang perasan x ape yang PELIK???
*pembetulan. PELIHARAAN yer..
bukan PERLIHARAAN..

  antara brg2 yg dijual kat situ
  
 bebudak nih duk blkg kedai. klu x g blkg, 
mmg x perasan ada makhluk berbulu nih sdg bersantai

 
  
 berkenan mende nih (setakat berkenan lam ati jer)
nak tanye harga, cam segan lak. 
yer la..pekerja situ cam tanak layan jer..

  
 
mende nih kiyyuuuuttt la sangat.
klu la haku bleh bela hamster.
rasanya sanggup haku menabung & putong belanja bulanan
(kok yerrr)


.::Nota KhaKi MuS0x!::.
kerrr dorg x layan sbb nampak terserlah kat wajah haku nih
seri @ nur muka org yang TAK BERDUIT aka
masuk kedai bukan nak beli ape pun..
baik x yah layan...x kasik keuntungan..buat abis air liur jer..
korang rasa sebab ape ekk??

4 comments:

  1. ala kdg2 nk survey harge je pon..
    tp kdg dorg ingt kiter xder duet ke ape..
    benci!!
    hehe..
    ter emosional plak..

    ReplyDelete
  2. tu la kan..akak masuk ari tuh mmg nak survey2 brg jer. kot2 murah, bleh arr beli kat situ.

    nih akak yg terpaksa menebalkan muka g kaunter tanye itu ini. ishhh..!! mmg muka akak nih muka x berduit la kot dorg tgk...ngabih borehhh jo...hahahahahah...

    ReplyDelete
  3. erk..kedai ni wujud lg tak skrg?

    ReplyDelete
  4. dah tutup dah...tp area dekat ngan Red Wok tu ade 2 petshop baru bukak..hehehe

    ReplyDelete

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget