✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Wednesday, 13 January 2010

*CHELLO & CUTI HAKU*

 dlm pening memikirkan Chello nk kne tinggal seminggu dengan keadaan dia yg sakit cam tuh, akhirnya haku jumpa jalan penyelesaian yg haku rasa mmg cukup tepat. haku decide nak kasik dia dlm jagaan Ramzie selama seminggu. Sebab haku caya, Ramzie bleh jaga dia betul2 sebab dia minat & sayang giler ngan kucen.

Haku memang x bleh nak harapkan org yg setakat mulut jer ckp sanggup nak jaga, lepas tuh Chello terabai dek kerana tak de masa nak tlg kasik ubat kat chello, cuci2 luka dia, bg makan cukup masa. Haku x nak macam tuh. Haku x nak Chello makin teruk disebabkan kelalaian haku.

So mlm sblm haku blk Swk tuh, haku dia kat Putrajaya. Rasa sedih nak tinggalkan dia. Tapi tuh jer la pilihan yang haku ade. Haku cuma harapkan yg terbaik utk dia & dia makin sihat sekembalinya haku dari Kuching.

Tapi jangan x tau, beberapa hari sblm balik tuh, haku siap save gambar2 dia dari masa kecik sampai la dia sakit skang nih & x ketinggalan haku siap rakam video dia untuk haku tgk time rindu dia. memang beria kan..?? tp haku puas hati. Tuh jer jalan utk haku redakan sikit rindu kat dia.
brg2 bekal dia. makanan, ubat2 & utk cuci luka

 
nek rimas dia haku gomol...huuhhuhuhu
lame tuh nak berpisahh!!!

 
 
 
nih part yg sedih. dia tergolek2 kat kaki haku..
cam nak bawak blk Swk sekali rasanya.
x sanggup nak pisah lame2..

 
 
 
 
 
 

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget