✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Monday, 25 January 2010

*CHELLO AFTER SEMINGGU DITINGGALKAN*

Nak hapdet pasal Chello. Lps blk dr Kuching ari tuh, mmg langsung x berkesempatan nak hapdet pasal dia + bila dah ade kesempatan, xde mud nak bukak blog ditambah2 plak ngan tenet kat umh yg cam hape ntah. buat sakit jiwa ker hapdet blog klu kejap2 ilang, pastuh x bleh connect langsung.

Gambar nih ambik 18/1/2010 (Isnin) mlm amik dia dr Ramzie @ Prinzi. Sepatutnyer amik ari ahad tp hubby keje, so terpaksa la tangguh mlm senin. Risau fikirkan lame tinggalkan dia dia tp percaya Ramzie akan jaga dia dengan baik. Rindu sangat2 kat Chello musyuk tuh. Blk2 tuh Chello jadik rimas kne felok & shiyom...hhahahah..

santai depan dapur. agaknyer penat & rimas
seminggu dok lam cage x bleh eksesais
nak tegang2kan otot..hehehe


lepaskan 2 ekor nih buat teman dia.
tp si Rusty tuh mula2 tuh cam nak buli Chello (anak dia)
maybe sbb dah lame x bau Chello kot..
tp lame2 ok. xde dah sepak terajang
& lempang Chello yg nak manja2 ngan dia..

cium2 Wiwi, kucen yg salu buli dia.
Wiwi tuh x padan ngan betina tp cam jantan. iskk..


close up.
sila abaikan TARING YG PATAH itu
hahahahah

.::Nota KhaKi MuS0x!::.
SPECIAL & Million thanks to Ramzie @ Prinzi
dari kami asben & wife krn tlh menjaga
Chello selama 8 hari dengan baik.
Tolong cuci luka (dia x "extra caj pun)
 tlg suap ubat & jaga makan minum dia.
TERSANGAT2 la puas ati tgk keadaan Chello yg bersih
terutama tapak kaki dia dah x kotor cam mula2
haku hantar masa dia sakit ari tuh.
Yang mana haku amik dia dr Klinik Mesra selama
12 hari pun tak macam tuh.
Semoga Ramzie x serik lepas nih & kami
doakan semoga Ramzie murah rezeki dgn kebaikan
yg dicurahkan ke atas anak2 bulus.
AMIN.

0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget