✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Sunday, 31 January 2010

*CHEESEDALE & CHESTER G NEUTER*

 Tadi pas maghrib, haku g Klinik Mesra, Sek. 7, B.B. Bangi untuk neuter budak berbulu 2 hekor tuh. Skang nih kebetulan klinik tuh buat promosen sampai 5/2 nih. Neuter utk male RM50 jer sekor termasuk boarding. Tadi  haku dah bayar siap2 RM100 utk 2 hekor tuh. Mula2 tuh masa Doc. Ainul ckp maybe dorg akan neuter hari Isnin, haku dah imejin dah kos boarding. Tapi x sempat nak tanye, Doc Ainul dh ckp yg boarding cost xkan di kira. Fuhhh..lega....

Adapun kelewatan utk neuter dorg tuh adalah disebabkan Klinik Mesra tuh skang nih "dibanjiri" dengan kucen2 & terpaksa tggu giliran. Tp Doc. Ainul ckp klu sempat esok, dorg akan neuter esok. Ape2 jer la, janji x bayar ape2 kos selain kos neuter. Vaksin plak RM25  & rawatan kutu pun RM15 klu x silap.

Haku bkn ape neuter budak tuh...x larat dah skang nih asyik mark territory dorg dah. yang Chester, xde ler menunjuk sangat tanda2 menuju ke  arah kebujangan dia tuh, tp si Cheesedale yg x larat nak dengar. Dah bising2 seluruh alam. Kalo lepas jer, mula la g intai anak dara (Wiwi) dlm bilik tuh. Kalu haku bukak pintu dapur, tempat yg dia tuju mula2 sekali adalah bilik tempat Wiwi & Rusty (bilik bibik). Yang lain plak berebut nak g ruang tamu. Tapi Cheesedale x eran. 

Yang tuh bleh tahan lagik. Yang x thn & cam kelakar, dia salu panjat2 & geget leher si Chester tuh. Haloooo Cheesedale....Chester tuh pun sama2 aderr **tutttt cam ko gak ler Cheesedale. Xde pekdah nyer ko nak panjat2 dia. Sian tgk si Chester dengan muka blur2 keheranan tgk Cheesedale cam tuh. Satu yang haku tertanya2 & jadik persoalan lam ati...---->> GAY-kah kucen haku?????? Tulunnnnnn...!!!!!

 

  

  
Cheesedale 

 
Chester

2 comments:

  1. Ha'ah sekarang memang ada promotion..suma berlumba2..lepasni gemok la dorang ni..bertambah cute & sihat..

    ReplyDelete
  2. QISHA ::: tuh la...takut abis promotion lak, melepas plak. nih tggu2 jer biler la dorg nak buat promotion utk yg female plak. ade 2 lg yg nak kne hantar. hehehe..

    nih memikirkan besar mane la 2 hekor tu lepas neuter nih..huuhhuhu..

    ReplyDelete

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget