✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Thursday, 14 January 2010

*BESDEY ABG SAMS KE-47 (12-01-10)*

 Gegambar masa besdey abg haku no.2, Encik Cikgu Sams @Ya yg ke-47 pada 12/01/10. (ayat yg haku dah byk kali dengar dr mulut dia ialah "..semalam besdey Siti Nurhaliza.. selang sehari  jer). Lalu, apakah motippppp???? Along...SILA JAWAB DENGAN SEGERA..!!! hahahahah

Ekceli, xde plan nak interprem majlis dorang nih tp kebetulan ari tuh haku & mak ajak dia kuar temankan kami beli barang2 dapur yg dah kekontangan, so blk lepas beli barang tuh dia ajak singgah umh dia dulu.. Klu nak g sendiri beli barang dapur, klu terdesak sangat bleh tuh bleh arr tp tanspot ler payah...

Besdey Party tuh kak ipar haku wat seprais utk dia. Kononnyer dia x tau tp rasanya dia pat hidu bau2 seprais tuh dr anak3 dia. Tp masa haku masuk lam kete sementara tggu abg haku semayang Maghrib tuh dah anak sedara haku, si Haziq bgtau haku dorang wat seprais kat bapak dorang.

Ari tuh yg tukang men-deco meja, si Razi & Aini. Kretip dak nehh... So, buat Along & Abg Sams,sorry yek klu TER-INTERFRAME korang nyer majlis se-family. Ya Amponnn.... Mak x rancang, Nyahh....!! Buat Abg Sams, Epi Besdey yg ke-47 (dh tua dh abg haku..huhuhu). Moga panjang umo, murah rezeki, sihat walafiat & diberkati Allah hendaknyer. Amin.

 
 
Soalan paling best dr wawa berbunyik:
"..mak..tok besdey sapa,mak..???"
(mak..ni besdey sape, mak..???")
[wawa kompius kerana asik dia jer yg putong kek ngan bapaknyer]

 
 
mak pun x lepaskan peluang nak interprem, Nyahh...!!!!

 
 
Wawa & Nadia dlm kete lepas blk dr Supermarket tuh..

 
HaziQ

 
 
Sblm mkn kne baca doa dulu. Baru berkat..

 
 
 
Dorg yg posing lebey2 ekk...

 
HAPPY BIRTHDAY [47]
To My Lovely Sams.
(haku tlg perjelaskan ker klu xbrp nmpk)



0 ORANG DAH HISTERIA...!!!!!:

Post a Comment

♥♫☻ KORANG SUME AKAN KELIHATAN SANGAT "SWITTT LAAAGI GOJESSSS" SEKIRANYA BERGOSIP SECARA AYU & SOPAN. TERIMA KASIH, DAUN KELADI..HEHE ☻♫♥

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #

#BLOG ARCHIVE#

There was an error in this gadget