✿ ASSALAMMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA U OLSSS..!! ✿

✿ WAKTU BERDETIK ✿

FOLLOWERS

Wednesday, 18 February 2009

corat-coret hidupku


PENING kalau difikirkan, 
SAKIT HATI kalau diikutkan, 
MATI JIWA kalau diturutkan, 
so...HANTAM sajalah..! 

haku saje jek paste ayat di atas tuh..
ayat okay...bukan pantun 5 kerat, mahupun syair si pari2 ataupun gurindam jiwa yg gundah gulana.. hanya ayat untuk penyedap pembuka kata..

tp,
ayat itulah yg haku sering ingat sampai sekarang..
sebagai pendorong utk haku menghadapi cabaran tahun 2009 nih..
diam x diam, dah 2 bulan dalam tahun baru 2009...
semuanya still sama cuma harap thn nih bawak seribu rahmat & rezeki, kesihatan & kejayaan buat haku, hubby haku, family haku & korang semua..

Haku nak mulakan hidup baru dengan lebih baik dari semalam. Azam2 tuh x yah cite la..hasyek pawed dr thn2 lepas jek..so thn nih haku xde azam ape2 cuma harap haku bleh jadik yg lebih baik dari thn2 lepas untuk diri sendiri, family & kengkawan haku.

Blog yg lepas2 pun haku dah delete walau x berapa nk byk..
Lagipun, kalo nak dikenangkan balik, byk betul kenangan pahit manis yg haku dah lalui sepanjang thn 2008, dari awal thn sampai ke hujung thn. Yang manis mmg la sedap nak ingat2 balik, tp segala kenangan yg x berapa nak manis, masam, pahit, kelat & payau dan pelbagai rasa tuh haku dah “seal” elok2 dalam kotak kedap udara & simpan jauh2 supaya x nampak atau ingat lagi..

Mmg byk betul dugaan thn 2008 buat haku..kadang2 ada ketika haku rasa cam dah x terlarat nak tanggung @ hadapi sume nih tp haku terpaksa kuatkan semangat untuk teruskan perjuangan haku (perjuangan nak idop)

Ada masa dan ketika, haku terpaksa buat2 buta & pekak sebab dah x boleh nak terima semua tekanan tp dalam masa yang sama haku x luper bsyukur kerana keluarga terutama bonda kesayangan & hubby terchenta & kroni’s (..fewwwiitt..!) dan kawan2 tersayang sentiasa ada bersama haku... Terima kasih banyak2 buat kalian semua.. thanks!

Jul’s abza,
(ari Rabu yg borinK..!)
[psttt..sebenarnyer blog nih aku dah wat semalam..tp ntah cemane atas sebab2 kesilapan teknikel yg haku x berapa nk tau punca dier, blog tuh tiba2 x bleh bukak... xpasal2 haku kene wat balik..set, wat renovation, update, upgrade & yg sewaktu dengannyer serta cat balik "tingkap" yg x berapa nk canggih nih... huhuuh..dugaan tuh...xpe...nnt haku kene usaha balik...]

# KLIK TO OLDER POSTS #

# KLIK TO OLDER POSTS #
There was an error in this gadget